Reklama

Reklama

Expanze - Série 3

(série)
Trailer
Sci-Fi / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 9 h 15 min (Minutáž: 41–46 min)

Předloha:

Daniel Abraham (kniha), Ty Franck (kniha)

Hrají:

Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Frankie Adams, Shohreh Aghdashloo, Shawn Doyle, Thomas Jane, Elizabeth Mitchell, Cara Gee (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Třetí sezóna začíná v době, kdy se ve sluneční soustavě rozpoutává válka mezi Zemí a Marsem a během hrozivé další fáze v evoluci protomolekuly, která ohrožuje samotnou existenci lidstva. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické zakončení všeho z předchozích dvou sérií a dokončení příběhu prvních třech knížek (i když většina třetí knihy se tu redukuje jen na jednu jedinou dějovou linii - naštěstí, ale to by bylo složitější...) Stranou všech ostatních kvalit (vyprávění, postavy, efekty, smysluplné drama atd.) musím říct, že i se znalostí předlohy bylo velmi příjemné vidět, že nějaký seriál skutečně dokáže dospět k úctyhodnému a kvalitnímu závěru, v němž jsou uzavřeny skutečně všechny dějové, vztahové a další dějové linky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy sa vidí, aby seriál gradoval takýmto spôsobom. Druhá séria bola o niečo lepšia ako výborná prvá a tretia séria je o niečo lepšia ako výborná druhá. Dá sa teda čakať, že štvrtá bude ešte väčší nášup ako týchto trinásť kvalitatívne veľmi vyrovnaných epizód. Ale treba aj skonštatovať, že ide skôr o série dve zhustené do jednej, pretože každá polovica je viac menej uzavretým dramatickým celkom, ale navzájom pevne previazaným a to platí aj smerom k prvým dvom sériám. Druhá polovica nemusí sadnúť každému, trvalo mi nejaký čas sa aklimatizovať, ale viery v tvorcov, že majú všetko dopredu poriadne premyslené, som sa nikdy nevzdal a urobil som dobre. ()

Reklama

M1k9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! Tento tým dělá všechno dokonale a to se jen tak nevidí. Seriál funguje na všech úrovních a je v něm tolik, tak strašně tolik podnětů k přemýšlení. Akční scény mnohdy překonávají rafinovanost Ch. Nolana a to jsem si nemyslel, že tento obrat někdy použiju. Všimnul jsem si, že hudbu dělá můj oblíbenec z dob District 9. Je fakt, že seriál je po všech stránkách jak dělaný pro mě, ale věřím, že i ne sci-fi fanoušci ho ocení. S chutí dávám plný počet a posouvám si The Expanse na první místo . . . v seriálech. (Díky Amazon Prime za záchranu.) 10/10 ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože sleduje víc linií, je příběh kompaktnější. Fikce víc mysteriozní a válečné akce zajímavější. Jenom - vstupování při boji do vytahů? Steven Strait bohužel s čim dál více ustaraně plačtivým výrazem. Také už tvůrci nevybřednou ze záměny rychlosti a zrychlení i dalších neshod s jejím působením, odstředivou silou a gravitací. Diky jiným kvalitám se dá odpustit. Stále jsem byl k ději přikován. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je srovnatelná, ne li v některých ohledech i lepší než ta druhá. Sjel jsem ji prakticky jedním dechem a musím říct, že jsem si ji i hodně užil. I ty výhrady, které jsem měl v druhé řadě v mnohém odpadly. Sice se párkrát objevil zbytečný patos (ale ve srovnání s jinými seriály s ním zde šetřili) či nějaké nelogičnosti a deus ex machina, ale vše v množství, které nenarušilo celkový dojem. ()

Galerie (212)

Reklama

Reklama