Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nuda a bída. On už první díl byl takový divný, nic moc záživný, balancující někde mezi bláznivou komedií a vážným dramatem, což není úplně dvakrát rozumné spojení, ale pořád to ještě tak nějak silou vůle fungovalo. Pokračování Sousedů je ale už jen tragickej vývar, kde už nefunguje nic. Vtipnost a zábavnost se smrskly na minimum, a to ještě pouze v rámci toho nejfekálnějšího ražení, a jinak je to o ničem. Celé je to rovnoměrně roztříštěné mezi čtyři postavy, kdy ovšem ani jedna z nich nedostane nějaký výraznější a zajímavější prostor, Moretz jako nová prudící sousedka je zcela mdlá, neškodná, otravná, manželé Rogen a Byrne krom blití, nadávání a keců o robertku nedokážou nabídnout vůbec nic jiného a i Efron, který je tedy sice jasně nejlepší, tak i on se utápěl v záplavě uspávacích dialogů a nudících šaškáren, to prostě zachránit nešlo. Tvůrci se sem pak zkusili navíc procpat i emoce, což byla další katastrofa a samotná zápletka je fakt ubohá, ústřední sousedské soupeření trvá asi tak čtvrt hodinky čistého času a zbytek se řeší jen naprosto nepodstatné a otravné věci, které nemají pro samotný film žádný význam. Prostě Sousedy 2 absolutně potopil nulový scénář, který měl být roztrhán a spálen, a pak tahle zoufalost nemusela vůbec vzniknout. STRAŠNÝ a především pro Efronovu kariéru velice zbytečný produkt!!! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Neighbors 2: Sorority Rising jede přesně v těch vytyčených mantinelech, které si za cíl stanovil první díl. Tvůrci nepřináší téměř nic nového a gagy jsou, až na pár výjimek, také stejné. Avšak v záplavě tohoto všeho přeci jen vyčnívá Seth Rogen se svým typickým humorem, který je téměř vždy trefou do černého. Takže, co dodat na závěr? Neighbors 2: Sorority Rising je příjemnou komedií, která ničím novým neohromí, ale také se u ní rozhodně nebudete nudit. Jako oddechový film na ospalé dopoledne je totiž více než dostačující. „They are using their sexuality as a weapon!“ ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

První Sousedi mě docela dost bavili a byl jsem zvědavý, jak se bude dařit dvojce. Vrátil se celý tvůrčí tým a navrch se přidala účast Hit-Girl a cameo rolička Seleny Gomez. Na prvních Sousedech se mi líbilo to, že to byla nenáročná, fajn oddychová komedie s několika moc dobrý nápady a s parádní dvojicí Efron a Rogen. Prakticky by se dalo napsat, že dvojka je stejná jako jednička, jen kluky vystřídali holky. Zápletka není složitá a víceméně slouží k vytváření absurdně vtipných situacích, které by se v reálném životě asi nestaly. To ale není hlavní problém filmu. Největší slabina filmu je to, že je až moc obyčejný a fakt mu chybí, něco výrazného a to ať už jde o přesah, vulgaritu, dialogy či údernou pointu. Je to klasický sequel. Mě osobně to nijak extra žíly netrhá, jen mě mrzí, že tvůrci nedokázali vytěžit více ze souboje Hit-Girl vs. Green Hornet. Po režijní stránce je to v pohodě a Nicholas Stoller si vše důležité pohlídal. Rogen je fajn, Byrne nudnější, Efron byl příjemně odvázaný a zábavnější. Chloë Grace Moretz mě bavila, ale čekal jsem, že to bude o trochu lepší. Co se týče fóru, tak jich dost byla v trailerech, ale i přesto se tam najdou nějaké, které dokáží pobavit. Sousedi 2 nejsou žádný zázrak(ani jednička nebyla), je to jen obyčejný oddychový film, který pobaví a rozesměje. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,455,765Tržby Celosvetovo $108,007,109 Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,505,226Tržby za predaj DVD v USA $2,677,419║ No otras, taký že som nedokázal ani dopozerať. Prízemný nulový humor, doslova čistý hnoj, humus, bez kúska nadhľadu, tento rok jednoznačne najhoršie pokračovanie. /0%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Strašne rýchlo to uteká, však?“ Jednotka ma nebavila. Dvojka je lepšia. Plno dobrých  dialógov a hlášok („Prejdem sa po moste a idem domov.“), postavy sympatickejšie než minule a páčilo sa mi, že je z toho od istého bodu tímovka a nie osamotený boj manželského páru. Nepriateľ je tentokrát silnejší, lebo všetci vieme, že na svete nie je nič horšie, než skupina puberťáčok. Prítomnosť Kelseyho Grammera som nepochopil, ale nevadí, hlavne, že to pochopil on. Dole klobúk za viacero odvážnych nápadov (striptíz s nie úplne plánovanou koncovkou). Veľa vtipov funguje (Austrália, varenie vajíčok, scary psycho klaun, dvere do garáže, masová panická hrôza v zamestnaní z použitia airbagov). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama