Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to víc než první díl, ale u některých scén, gagů a moderních blbostí jsem neměl ponětí, kde se skrývá vtip. Rogen opět zahrál po svém a nijak jeho performace nemusím, ale zvykl jsem si na něj a zase tak strašný to není. Efron mě baví o dost víc, mám toho kluka rád v každým filmu. Moretzovou po Kick Ass absolutně nemusím. Zbytek je jen omáčka, celkem hořká, pálivá ale taky vtipná. Zabaví to, člověk se zasměje a za týden ani neví, že to viděl. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka mala jeden rozvinutý nápad a pár pekne natočených scén, pokračovanie je na tom naopak. Až nepríjemne rutinne natočené a priehrštie nedotiahnutých scénok. Film má síce vďaka tomu slušný spád, ale celé to pôsobí ako nejaký dvd bonus poskladaný z nápadov, ktoré sa nepoužili minule... Skratkovité a nevýrazné. A nič na tom nezmení ani rodinné posolstvo. Dôkaz, že SEX TAPE bol naozaj fajn film... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla trošku přitažená za vlasy,ale byla zároveň celkem fajn a vtipná.Dvojka je oproti tomu neskutečně ukřičená,otravná a hloupá.Ne snad že bych čekal že se hlavní postavy budou chovat logicky a racionálně,ale tady už je to prostě moc.Pár vtipů tu sice je výborných,ale bohužel nedokáží zachránit tu bídu a nudu okolo...40% ()

Kaceris 

všechny recenze uživatele

Veľke sklamanie. Nečakal som síce od tohoto filmu nič prevratné ale prvá časť aspoň ponúkla viac svetlých momentov a dalo sa na to pozrieť. Tu som to mal chuť vypnúť v polke filmu, pretože prvá polka bola v podstate absolutne o ničom. Potom keď to vyzeralo že už sa to aspoň trochu rozbehne tak zas sa to niekde zastavilo. A o tom ako moc to je feministické sa ani nevyjadrujem, áno je to síce o sesterstve či o čom, ale všetko to ukazovalo len na to ako moc sú žený utlačované. Potom postava čo hral Dave Franco (Netuším práve teraz ako sa volá) bola zrazu homosexuál. No dávam tomu 2 hviezdy, a to fakt len vďaka pár svetlým momentom. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po superulítlé, ale díky Efronovi a Rogenovi zábavné, jedničce jsem se poměrně na oznámené pokračování těšil a zprvu jsem i plánoval na něj zajít do kina. Děkuju všem bohům, že jsem se tohoto plánu pustil a zhlédnul tuto feministickou patlaninu s tím nejnesnesitelnějším gay story v pozadí až v klidu domova. Tak jak jsem nedávno vychvaloval Chloe za její stoupání po žebříčku hereckého talentu, tak za roli v Neighbours 2 bych jí nejraději provždy odepsal. Škoda Zaca pro tyhle teenagerské blbosti, už by se mohl odrazit někam dál. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama