Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Videa (11)

Trailer

Recenze (91)

Marius 

všechny recenze uživatele

Tak z tohto si aktuálne otaku po celom svete ustriekavajú?! Fakt z tohto? Tak len v skratke, epizodický seriál, ktorý chce byť paródiou a komédiou by mal byť vtipný a ja som sa usmial tak dvakrát. Jediné čo sa tu úspešne paroduje je japonská posadnutosť rankingami a stupňami úspešnosti. Akcia v superhdinskom žánri môže byť de facto akákoľvek ale už nie inovatívna, no a ak je hrdinom one punch man tak vieme vopred ako to skončí. Za mňa nič moc, zúfale tomu chýba jednotiaca dejová linka a zmysluplná idea. 5/10 ale tri hviezdy za animáciu. A jediný kto tu stojí za pozornosť je Tornado Tatsumaki. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Neviem, čim to je, ale aj keď tu nie je obsiahnutý žiaden hlboký príbeh, napínavé súboje, nepredvídané zvraty ani všadeprítomná love story, anime dokáže zaujať. Jeho kúzlo pravdepodobne spočíva v jednoduchosti, priam prostoduchosti hlavného hrdinu Saitomu. Zaujímavé, koľko málo stačí k úspechu. Ale aj to je jedna z možností, ako v dnešnej dobe vyniknúť. A hľadiac na hodnotenie seriálu, očividne úspešná. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

První pohled: Ok, čekal jsem nějakou bláznivinu. Ale toto je drsné! :-D Četl jsem o to jen dobré věci před rokem, viditelně se vyplnili. Snad to bude, jak doufá Starletka, pokračovat :-) Po 1. ep: 85% || 2. ep: Boha to je dokonalý. Naprosto to prozatím vévodí. Zbytek zrecenzuji, jak to skončí. Prozatím 90% | Po shlédnutí: Trochu jsem vystřízlivěl a sám uznal, že to taková paráda není. Vtip s jednou ranou se za chvíli ohrál, ostatní postavy prakticky zbytečné, kresba, to je to, co jsem si na tom užíval. Věčně "cool" blond se za chvíli taky ohrál, prostě okolo poloviny to začne být takové... Meh, 60% ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Skončil som pri ôsmom dieli, ďalej sa to proste pozerať nedalo. Kladom tu asi bude pomerne pekná animácia, kreativita tvorcov pri vymýšlaní rôznych záporákov a (absolútne nevyťažený) námet, ale ináč tento tradične Japonsky-uvrieskaný pogrc predstavuje pre mňa takmer nestrávitelný sled fetišisticky prehnaných bojových scén, plochý až bieda a takmer bez deja. Chcel by som vedieť čo tým autor zamýšlal, pretože to nie je ani napínavé, ani vtipné, ani zábavné, ani nič - iba ak nevkusné, nepríjemné, otravné. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Konečně superhrdina, který není na dlouhé proslovy. Sice toho namluví málo, ale když už něco řekne, stojí to za to. Na tenhle charakter bych se vydržela dívat dlouho, než by mě přestal bavit. To samé se dá říct i o dalších postavách, o kterých by stálo za to se dozvědět něco víc. Jen příběh mi přišel poněkud univerzální a finále moc předvídatelné. ()

Galerie (624)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečnou píseň „Chizu ga Nakutemo Modoru kara“ nazpíval Makoto Furukawa, jenž daboval jednu z hlavních postav, Saitamu. (CarnTheNunya)
  • Manga předloha dosáhla takové popularity, že v žebříčku největší anime komunity MyAnimeList tento seriál obsadil 28. příčku ještě před tím, než vůbec začal vycházet. Systém blokování předběžného hodnocení byl tehdy dočasně odstaven. (Saraph)
  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama