Reklama

Reklama

U2: Beautiful Day

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 2000, 5 min

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"It's a beautiful day, don't let it get away." Život je plný nádherných dnů a to zejména od chvíle, kdy jsem si uvědomil, že už nikdy nebudu tak mladý a krásný, jako jsem dnes. A platí to pro každý další den mého života. I U2 si svůj Beautiful Day uměli užít a já k tomu mohu jen poznamenat, že když hraje skvělá kapela skvělý song, tak ani ten klip nemůže dopadnout špatně. A to ani v případě, kdy nepochopím, proč Bono jednu slečnu osahával, s druhou se pral o kufr a třetí sežral jablko. Asi to mělo nějak hlubší smysl, který nikdy nepochopím, ale rozhodně jsem přesvědčen o tom, že dostat hrající kapelu pod startující letadlo se dalo o něco přesvědčivěji. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Beautiful Day je moja najmenej obľúbená pieseň z celého comebackového albumu (ako povedal Petr Muk, hoši tak trochu vykradli The Sun Always Shines on TV od A-ha), ale pre klip to neplatí. Ten sa Akerlundovi vydaril a človek má hneď chuť si niekam vycestovať, stráviť nejakú tú hodinku na letisku a možno v kútiku duše dúfať, že tam stretne Bona a ten mu odkusne z jablka. Proste že zažije krásny deň. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám tento klip rád. Spojenie hudby U2 a letiskovej haly ( a následne aj prelietavanie CGI lietadiel nad ich hlavami ), akosi ide do kopy. Taká malá legenda. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi často, že by se mi líbil první single z alba od U2. Tohle není žádná výjimka. Plytký rock, který ale posluchači přesně řekne, jaký zvuk bude mít album ATYCLB. Plytký klip, který by dokázala vymyslet a zahrát jakákoliv kapela (i když v dnešní době asi příliš ne vzhledem k bezpečnostním podmínkám na letištích). Myšlenka je ale hezká, za to ta jedna hvězda. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Oblíbená kapela mého táty a jeden z jejích největších hitů, to prostě nelze hodnotit jinak. Vždy, když má člověk špatnou náladu, je potřeba si říct, že je nádherný den a vše zas bude lepší. ()

Reklama

Reklama