Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry, Amanda, 11, a Laurel, 16, utečou od svých adoptivních rodičů a přespávají různě po ubytovnách nebo kdekoliv se dá. Ale když zjistí, že je Lauren těhotná, dojde jim, že tuto situaci nemohou samy vyřešit. Nemají se kam uchýlit, a tak se nakonec rozhodnou unést Elaine, úřednici z kojeneckého ústavu. Ale zdá se, že Elaine potřebuje Manny a Lo stejně jako ony ji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

povedený nezávislák, při jehož sledování je třeba trochu přimhouřit oko, protože logiku, že by jen tak proplouvaly holky životem a nikdo by po nich nepátral není právě nejreálnější. Když si ale odmyslíme tenhle moment, tak vidíme originální příběh, ve kterém se postupně mění role rukojmí, dokonce rukojmí má svoje vlastní rukojmí. Nenápadný snímek, žádný velký dramatický, dynamický příběh, film má pomalejší tempo, ale přesto vůbec nenudí. Asi hlavní atrakcí je pak mladičká Scatlett Johansson, která už tehdy ukazovala svůj talent a rodící se půvab. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsou dvě děti. Poté jedno dítě a jedna dospělá. Náhle zde máme dva dospělé a jedno dítě. Závěrečný počet? Jedno dítě a tři dospělí. Excelentní komediální drama se skvělým alternativním nádechem, jenž nádherně doplňuje film o dětské fantazii a dalších krásným vlastnostech, jako jsou neschopnost falše či jakéhokoli maskování svých emocí. Velmi jasně nastolená situace a skvostný vývoj děje, podtržený precizní, jemnou režií. Velmi skromný, nicméně dokonale sedící hudební doprovod mne v některých chvílích nutil k nejvyššímu hodnocení. A Scarlett? Nelze ji zde nemilovat...v originálním znění, samozřejmě. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Scarlettce tady bylo dvanáct let, ale hraje jak Al Pacino v dobách své největší slávy, neskutečný. Z příběhu jsem byl tak trošku vyautován, protože něco takovýho člověk opravdu velmi těžce pobírá ne že by to bylo nějak šokojucí, ale prostě ta zaplétka díky hereckým vykonům působí neskutečně realisticky a přitom takovou zápletkuj by člověk nevymyslel ani kdyby měl v prdeli sloní chobot. Vůbec se mě nechce věřit, že ty holky fakt nikdo nehledal a Elaine taky ne. Z obsahového hlediska to zkrátka trošku ujíždí, ale herecký hledisko je velkolepá kvalitka. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Sice jsou zde obsažena snad všechna klišé amerických nezávislých filmů (ano, toto slovní spojení již také bohužel existuje), ale je to aspoň trochu originální osazenstvem, ve kterém vyniká mladičká Scarlett Johansson (která mi přišla oduševnělejší a schopnější herečka, dokud nedospěla, nemůžu si pomoct). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těhotná ženská v obr montérkách od krtečka, matka, co dělá karbanátky a jedna užvaněná ženská, jež každému předhazuje své názory ohledně těhotenství a následných módních doplňků pro (řečí Chinaski) malé sviště. K tomu všemu přidejte obrovskou nudu a mizerný scénář. Díky Bohu za tě, malá Scarlett! 30% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama