Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

Filmpub.cz (Tomáš Vyskočil)

"Jak je vidět, natočit dobrý romantický film je velkou alchymií. Nechat jen tak do sebe zamilovat muže a ženu nestačí, je třeba celý příběh dobře promyslet, okořenit ho několika nezvyklými kličkami a odlehčit pomocí několika dobře mířených vtipů. Krásná pokojská pokulhává v mnoha směrech. Kvalitní…"

Filmweb.cz (Petr Siska)

"Krásná pokojská je romantickou komedií (prý), jež se pohybuje na stejném půdorysu jako tucty milostných eskapád filmové historie a neváhám říci, že pokud film bude filmem, nebude tomu jinak i v budoucnu. Díky výrazné nadprodukci různé úrovně v tomto subžánru komedií, je vidět, že se téměř vyčerpaly…" více

Kinema.sk (Eva Sládková)

"Jednoducho, vo filme je všetko. Americké problémy, spasiteľ, ktorý ich vyrieši, odkaz na americký sen, priepastné rozdiely medzi chudobou a luxusom....Ťažko sa niečo dodáva na záver. Popoluškovské príbehy sú síce stále atraktívne, no v tomto smere by som uprednostnila klasiku. Ak máte chuť na…" více

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Krásná pokojská je další z řady romantických komedií, které vás ničím nepřekvapí, neurazí ani nenadchnou. Má své silné stránky v podobě několika opravdu vydařených hotelových scén, ale také výrazné slabiny, z nichž za největší považuji bezbarvý vztah mezi hlavními hrdiny a zbytečný epilog ve stylu…"

Reklama

Reklama