Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer

Recenze (91)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak dlouho to ještě vydržím, je to tolik ukecané a tak málo se tam toho děje.... A když už nastane nějaký boj, je stále tak stejný. Jediné, co mě zatím drží u sledování je Dominic, který je vybraný opravdu šikovně, bohužel z něj dělají ukňourané štěně, které až moc bere na hlavní hrdinku a vytrácí se tak to krásné napětí a škádlení, které v knize tak perfektně fungovalo. A obsazení hlavní hrdinky vůbec nebylo šťastné. Raději bych ocenila pokračování filmu, kde postavy měli alespoň nějaké charisma a obsazení bylo velmi sympatické. Tohle je bída. Škoda, velká škoda. Ale sérii už dokoukám. Snad. EDIT: Konečně 6tý díl není tak otravný a vykecávání zde má trochu smysl .... a konečně také nějaký záblesk romance. ()

Crowen 

všechny recenze uživatele

Tak.... :D Tohle je fakt paráda. V seriálu se nachází pouze velmi krásní lidé nebo lidé, o kterých si to zřejmě někdo myslí a dávají to najevo divokými účesy, poslední módou z C&A a velmi nevzhledným tetováním. Dramatičnost scény se určuje rychlostí jejich chůze mezi jednotlivými LED panely na jejich základně, během které konverzují a to je většinová obsahová náplň. Zbytek už je jenom horší. Absolutní tupost scénáře jde ruku v ruce s teenage námětem, kde pochopitelně účelovým zvratům z červené knihovny zcela ustupuje racionalita chování úplně všech postav. Nicméně jde o ten případ, kdy je něco tak špatné, až je to vtipné a asi se zkusím mrknout, jestli to v druhé řadě dotáhnou ještě dál. Takže zaručený tip pro fanoušky bizáru. Tohle v mnohém překonává i Supergirl... ()

Reklama

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele

je to kruté... nejsem si jistý, jestli to přímo vychází z filmu (kterému jsem dal 42%), nebo jen někdo vybrakoval stejnou knižní předlohu, ale je to vlastně úplně jedno... je tady tolik přeslazených nagelovaných neherců pohromadě, až je mi z toho nevolno... Katherine McNamara jako náhrada filmové Lily Collins, to je úplnej průser... protrpěl jsem 5 (!) dílu, ale nevím jestli zvládnu ještě další... šokovaně jsem zjistil, že to po první sérii neukončili, ale jede to vesele dal... v té americe fakt není něco v pořádku... výstižné komentáře: verbal a noriaki /// Edit: hodnocení druhé série v červených číslech ?! vážně ?! to fakt netuším, co by se muselo stát, aby podprůměrná kvalita vyšplhala až takto vysoko... ()

Clowers 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tak spěchají a první 2 díly mají oproti standardu ostatních seriálů mají rychlejší spád, protože byl film a oni se chtějí dostat za tu dějovou linii, aby diváka neodradily, ale někdy je to úsměvné. Snažit se předat to co i v knihách formovalo pomaleji a naservírovat to divákovi okamžitě. Alec nesnáší Clary, Simon a Jace si přebrat Clary. Ale nevadí, těším se až budeme za první knihou/filmem a já uvidím jak se potrápili s další dějovou linií, i když už teď vidím, že se od ní trošinku oprostili. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Pred par lety podivala na film jmenem Mortal Instruments: Mesto z kosti, a bylo to jako hodne spatny. Ono kdyz od prvni minuty nemuzete pochopit, proc ma hlavni herecka na cele dve housenky misto oboci, to vas rozhodi a na film se ani nemuzete soustredit. A celkove, herecke obsazeni Mesta z kosti bylo hodne spatny - a proto se serie nikam neposunula a nenatocil se (zatim) dalsi film. ALE, nekdo jiny se chopil prav na tento dost slusny pribeh a natocili serial. Prvni serii jsem shledla za vikend, a ackoliv jsem pri nekterych scenach kroutila hlavou a obracela oci v sloup jak trapne to nekdy bylo, chtela jsem videt vic a zjistit, kam pribeh pokracuje. Tak jsem trpelive cekala na druhou serii, az me to prestalo bavit a koupila jsem si vsechny knihy na Audible a za tyden jsem si cely pribeh poslechla a zjistila, ze Mortal Instruments jsou SKVELE knihy, ale filmove a serialove adaptace bohuzel nic moc. Druha serie Shadowhunters byla o moc lepsi nez prvni, hlavni predstavitelka Clary se konecne naucila trosku hrat, a celkove to bylo mnohem "snesitelnejsi". No a za 4 dny vychazi novy dil, a konecne se do pribehu dostavi jeho nejzajimavejsi character - Sebastian. Uz aby to bylo. Serial pro nactilete (a pro me) ktery ma sve mouchy, ale neni k zahozeni! ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Herci si museli povinne prečítať sériu "Nástroje smrteľníkov," aby lepšie porozumeli svojim postavám. (Paulo)
  • Mezi natáčecí lokace patří například Toronto nebo Ontario. (SimpanzJi)
  • Nephilim jsou bytosti poprvé popsané v hebrejské (židovské) Bibli, kde se o nich mluví především v knihách „Genesis“ a „Numeri“. Oproti lidem se vyznačují velkou výškou a fyzickou silou. Obvykle jsou považováni za potomky padlých andělů a lidských žen. Samotné slovo nephilim lze přeložit jako „obři“. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama