Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veruna s Burákem odjíždí na soutěž a Burák doufá, že tentokrát už prohrají. Ve studiu Denisa potopí Verunu a ta má slzy v očích. Burák se rozhodne bojovat o vítězství. Podaří se jim porazit favority. Denisa nutí Buráka do rozhovorů, ale ten to odmítá. Jenže Denisa si jde za svým a doveze novináře za Burákem k němu do hospody. Ten jí úder vrátí a pojme natáčení jako medailonek zamilované dvojice Veruna a Burák. Denisa zuří.

Leoš odjíždí a Renáta si plánuje noc s Robertem. Ten se sice snaží vymluvit, ale Renáta je rozhodnutá. Domluví se s Monikou, aby s Robertem mohli zůstat u ní. Ale Leoš zůstává doma a Renata musí Robertovi odříct. Robert okamžitě využije situace a nabízí Soně společný večer. Renáta se nevzdává a druhý den má opět plán. Zbaví se Leoše i Juniora a pozve Roberta k nim domů. V nejlepším se ale domů vrací Junior.

Za Klárou přijde do cukrárny Mikeova matka. Chce se vidět i s Didi. Ale Klára z cukrárny nemůže odejít a Didi pojede za koněm. Když se Klára staví v hospodě, aby řekla kde a kdy Didi bude, matka Mikea si všimne divného napětí mezi Klárou a Mikem. Od Didi se pak dozví vše o koni, Kanadě a Danielovi. Když se zeptá Mikea, ten dělá, že je všechno v úplném pořádku. V hotelu se matka Mikea potká s Danielem a napadne jí společné podnikání. Mike je důrazně proti. Ale Martin si s Danielem rozumí nejen v podnikání. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama