Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Peněz moc není, práce taky nevoní, a tak se Šimon s Matoušem rozhodnou zpeněžit poslední cennou věc, kterou mají - své řidičáky na náklaďák. Po cestě potkají jednoho chlapíka, který jim nabídne jednoduchou fušku - dovezou kamion s přípravkama proti hmyzu do Marseilles, a dostanou spoustu peněz hezky na ruku. Na cestě ale Šimon s Matoušem zjišťují, že je (opět) někdo tak trochu zneužívá ... Po veleúspěchu těchto komediantů by byl hřích nenatočit volné pokračování (na druhou stranu by určitě hříchem bylo snažit se dál táhnout sérii až do odpadových pekel). Ale tady ta dvojka, si na nic nehraje (nezkoumejte kde vzali naši hrdinové řidičáky), o moc v ní nejde, kromě desítek různých gagů a vtipných scének. Oproti jedničce je sice o chlup slabší, ale není to nikterak hrozný, a navíc Morgan a jeho banda spolehlivě zasahuje i tady... ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Skvela napodobenina panu Spencera a Hilla, dokonce tak dobra ze sem je driv ani nerozeznal :) Ale i kdyz sou hlavni predstavitele jini, tak oba filmy si kvalitou s jejich SH protejsky nezadaji. Film je vtipny, choreografie bojovych scen nevsedni, proste perfektni zabava k pivu a preclikum. Jen doporucuji ()

Reklama

lebowski 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem žral Spencera s Hillem i Šimona a Matouše, a ve rvačkach ve škole byl za Šimona. Nyní se na to občas kouknu se synem, který se Šimon jmenuje, takže ve rvačce s ním na mě zbývá Matouš. Jinak, když bych to měl porovnat, tak teprve nyní jsem si uvědomil, že největší rozdíl je v tom, že Šimon a Matouš mají mnohem jadrnější jazyk, kdy pro sprosté slovo nejdou daleko. Největším plusem je pro mě velmi chytlavá ústřední melodie On My Way. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Šimon s Matoušem nemají žádné peníze a jsou hladoví. Ukradnou tedy kuře, které se bohužel ukáže jako gumové... Prohledají své kapsy, co by tak mohli prodat - a najdou své dva řidičáky na náklaďák. A tak se je pokusí prodat XDD, potkají však muže, který má naprosto neuvěřitelný nápad - chce je zaměstnat jako řidiče... Jenže v tom samozřejmě něco bude... řízná italská komedie, která mě vždy pobaví... ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Vždycky když vyprávím známým o svých oblíbených filmových kýčích, zmíním se o tomhle skvostu, s tím že ani nečekám, že by to mohli znát. V naprosté většině případů okamžitě opáčí úšklebkem a samozřejmým "No jistě, to viděl každý, nářez!". Tak nevím jestli to vůbec nějak komentovat :-) Každopádně jde o naprostou nostalgii, pokaždé když se na něj teď dívám, vracím se do mládí a směju se i těm nejprimitivnějším gagům. Těch pět hvězd proto berte s rezervou. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)
  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)

Reklama

Reklama