Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V severním Wisconsinu je tuhá zima roku 1884 a cílevědomý dřevorubecký předák Barney Glasgow (Edward Arnold) se zamiluje do barové zpěvačky Lotty Morgan (Frances Farmer). Jenže když potká dceru svého šéfa Emmu Louise Hewitt (Mary Nash), pochopí, kudy vede cesta k majetku a moci a Lotty dostane kopačky. Vše se mu daří, šéf Jed Hewett (Charles Halton) ho jmenuje svým zástupcem, aby si zajistil partnerství ve svém podnikání a společně rubou lesy hlava nehlava, aniž by vysazovali nové. Lotty se provdá za jeho kamaráda dřevorubce Swana Bostroma (Walter Brennan) a mají spolu dceru, také Lotty, která jakoby matce z oka vypadla (také Frances Farmer). Po dlouhých 23 letech se už velký dřevařský magnát vrací a navštíví Swana i se svým synem Richardem (Joel McCrea). Matka Lotty už nežije, ale její dcera oslní oba dva a dojde dokonce ke konfliktu mezi synem a otcem. (Peabody)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

No ...super. Zas nejaky ceskoslovensky premudrely mozog prelozil Come and get it ako Devce z Baru. Ovsem, na 30. roky ide o lahko nadpriemerny film. Podla imdb mal film akusi dejovu liniu, a veruze som ju asi po polhodine objavil. Tempo je dobre, dialogy su nadpriemerne a hoci mi herci nic nehovorili, dalo sa to dobre zniest, hlavne vdaka talentovanemu reziserovi. 70 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní dřevař opustí svou dívku ze saloonu, sby se mohl bohatě oženit, ale po letech je okouzlen její dcerou....Společenské drama střední úrovně. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Film nebyl natočen podle povídky E. Ferberové, ale podle jejího známého románu, který vyšel v Československu před 2. svět.válkou jako "Děvče z baru". Odtud pochází název, pod nímž byl film uveden v ČT ()

Reklama

Reklama