Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Přesvědčuji nás, že mít XPečka je špatné, o operačním systému můžeme polemizovat, ale vlastnictví nemoci Xeroderma pigmentosum to není žádná výhra. Bella Thorne sice občas nepěkně plní bulvár, zde jí to sluší. Patrick Schwarzenegger se svému otci Arnoldovi podobá a hráje docela dobře. Půlnoční láska je slušný romantický film, u kterého jsem uronil slzu. Výsledně je to za silných tří hvězd. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $2,8milióna║Tržby USA $9,561,064 ║Tržby Celosvetovo $27,365,467▐ Mladý Schwarzenegger to slušne ustál, Bella Thorne je v pohode. Dejovo je to také už dosť schematické tieto romantické dramatické príbehy o mladých, hrá to aj na emócie ale vďaka ústrednej dvojici to je pozerateľné, dokáže to zaujať, neotráviť. /70%/ ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film kinem opomíjený a není se čemu divit - prezentuje se jako čistá, nezajímavá romantika. A ono opravdu jde o čistou romantiku, jen ne tak nezajímavou, jak by se mohlo zdát. Ano, jako hlavní hrdinku tu máme takovou tu typickou holku, která z důvodu nějakého problému nepoznala chuť normálního života. Ano, hrdina, leč je ze začátku prezentován jen jako kluk míhající se každý den pod hrdinčiným oknem, se nakonec ukáže taky něčím jiný, ačkoliv trochu jinak. Ale celé je to podané velmi citlivě, na nic si to zbytečně nehraje a sám jsem do konce držel palce, aby nastal happy end. No... nebudu nic prozrazovat, ale celkově je to děsný doják a nemít zrovna silnou chvíli, i mě by to možná skolilo. Shrnuto, příjemný, dojemný, nenásilný romantický film pracující s nepředstavitelným (a existujícím) typem nemoci. A ty přemýšlivé napadnou i různá „co by, kdyby“ spojená s vývojem děje. Pro mě nečekané překvapení této jinak slabé filmové sezóny. 80% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce. Katie trpí vzácnou nemocí a nesmí na slunce, přesto potká Charlieho a zamilují se do sebe. A je to nádherné sledovat, jak se sbližují, jak to mezi nimi jiskří, jak se do sebe zamilovávají. Ovšem ten smutný konec, bohužel to asi jinak nešlo. Ale bylo to nádherné a ještě teď mám slzy v očích. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama