Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Toto je môj 1. film s Bellou Thorne. Keď som videl trailer, prišlo mi, že vyzerá na 30 a prekvapilo ma, že do teen romance obsadili spomedzi toľkých herečiek v USA, práve ju. Vydesilo ma, že sa jedná o Disney channel star, ale námet filmu bol natoľko zaujímavý, že som si ho pozrel. Bella ani Patrick nehrali presvedčivo, ale strojene. Chémia medzi nimi nefungovala. To žiaľ platí o všetkých postavách. Celé mi to prišlo ako divadelná hra. Nacvičené, bez iskry živelnosti a života, ako keď čítam článok z Reader´s Digestu. Scenár bol slzopudný, ale natoľko predvídateľný, že ma jednoducho nedokázal dojať. Midnight Sun u mňa nevyvolal emócie, a to je pri romantickej dráme veľký problém. Je zázrak, že sa takýto béčkový film drží v kinách už mesiac. Ja by som doporučil pozerať to výhradne so ženou, do ktorej ste po uši zamilovaný, lebo bez prísunu endorfínov je to zývačka. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak jako nemusím romantické filmy, tak tenhle byl trochu jiný. Jednak díky konci a paky celkově díky dost netradičnímu tématu. Hlavní nevýhodou ale je, že už zhruba od půlky víte, jak to skončí. Celé je to o holce, která má vzácné onemocnění a nesmí na slunce. Snaží se vést normální život, jak to jen jde. Vše se změní, když se setká se svým idolem a ten se do ni zamiluje. Až do určité chvíle jde vše jako po drátkách. Pak už jen všechno spěje k nevyhnutelnému konci... Líbil se mi místy humor a lehkost, jak film pracuje s tímto docela vážným tématem. A všemu přidává i sympatická Bella Thorne v hlavní roli. "Musím na pohřeb své kočky." :D ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Skot Speer /let´s dance -revolution/ natocil tymto asi najlepsi film svojej kariery. Mlady CiernyCernoch vyznava lasku akejsi babe - a ono to kupodivu funguje. CiernyCernoch sice v zivote nevedel hrat, lae dialogy su na urovni, obycajne prevazuju aj v realnom zivote, mlada bella Thorne bola a je fajna baba ..... no len asi hrat moc nevie. Z nej veru nebude novodoba Ritka Hayworth - ne, ne : 75 % ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama