Reklama

Reklama

Zaklínač - Série 3 (2023) (série)


Každý má nějaké úmysly, jenže pak dostane do zubů (S03E06)

(epizoda)
  • USA Everybody Has a Plan 'til They Get Punched in the Face (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hon na Ciri vrcholí a sněm znesvětí zrada a krveprolití. Přetvářka jde stranou, každý ví, proti komu stojí, a nic už nebude jako dřív. (Netflix)

Recenze (33)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálne efekty sú skvelé, kostýmy nádherné, vizuálna stránka je úžasná! Herci robili čo mohli, ale spôsob, akým je príbeh podaný... aj keď som nepoznal predlohu, pripadalo mi to nútené... pripadalo mi to ako "aha, musíme tam dať túto scénu! A túto scénu a túto scénu! Ó áno tak dobre, dajme aj túto scénu!!!"... scenáristi sa viac starali o scény, ktoré chceli ukázať, ako o rozprávanie plnohodnotného príbehu aj mimo predlohy. Nútený... otrepaný... až krkolomný... príbeh nie je poriadne prepletený... odhalenia postáv sú strašné... Ja neviem... Aj tak som si však po ceste prešiel facepalmami. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nic tam nedává smysl. Postavy se chovají divně, jejich síla, magie, schopnosti... je s nimi zacházeno tak, že to působí nevěrohodně. I fantasy by mělo mít promyšlený svět se smysldávajícími pravidly. Vše jde skončit a přesto se nepřátelům umožní dál škodit.... . Jeden fajn souboj a jo, nenudil jsem se, ale nic víc. I když je to asi nejlepší epka této řady, tak ze sebe víc než 3 a půl nevysypu. Tu půlhvězdu kdyžtak převedu do dalšího dílu. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice tam je plno boje, ale já se ptám, zda to vůbec dávalo smysl? I Geralt mi přijde, že dělá jedno hloupé rozhodnutí za druhým. Nevím, jestli je to tím, zda tu postavu špatně chápu, nebo tvůrci nejsou schopni v seriálu dostatečně vykreslit jeho osobnost. Pár šarvátek to mělo, ale moc mě to upřímně nebavilo. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný průměr, ALE furt to má much jak …! Chci ocenit akci, která se konečně stala a docela i povedla, tím konkrétně myslím duel Vilgefortze s Geraltem, zbytek nic moc teda. Začátek epizody si mohli tvůrci odpustit - buď měli rovnou ukázat jak dokázali redanští přemoct mágy nebo to neukazovat vůbec. Zajímavé také je, že na to, jak Yennefer všem leží v žaludku, ji vždycky někde zapomenou. Šťastná to žena. Tím chci jen říct, že jsou tam pořád velké propasti ve scénáři, které samozřejmě lze přehlédnout a neřešit… ale když už je tam tvůrci dali, tak je teda řešit budu. Taky by mě zajímalo, proč se tvůrci zničehonic zase vrátili k předloze, i když zase tím svým nevkusným způsobem (jakože jsme třeba divoký hon viděli jen jednou… a teď už si na něj nikdo nevzpomene). Kdo ví, asi už vše, co mohli, vymysleli a teď nemají už z čeho čerpat?! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralta a Yen od nežností vyruší zrada Redanu a Preniknutie Nilfrgardu do Aretuzi. Strhne sa obrovský boj v ktorom je množstvo strát na oboch stranách. Zrada Tisainho milenca ju privedie do šialenstva a zničí všetko čo milovala. Geralt zvedie finálny súboj s Gildeforcom. Ciry je opäť priťahovaná silou obrovského monolitu. Prevedenie: Aj by to bolo dobré ak by človek nepoznal predlohu a ak by v tom neboli scenáristické diery jak na ementále. Ak ale vezmeme do úvahu do akých sračiek táto séria smeruje, tak tento diel je absolútny nadpriemer. Asi by som to síce takouto bitkou ukončil ale evidentne majú tvorcovia ešte veľa vecí v rukáve alebo aj nie. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama