Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela drsný, čím vším si mohou děti vydělávat, a řekl bych, že zpravidla je impulzem nezájem jejich rodičů, a tedy i špatná výchova, jako tomu bylo i v tomto případě, kdy je matka naprosto katastrofální, a fotí si mrtvé dítě, aby následně hned zmizela na dovolenou. Tvůrci dokázali i takhle vážný díl poměrně odlechčit několika vedlejšími linkami s případnými podezřelými, kteří se svlíkaj u Víťy v kanclu, či nestíhaj domů na velkou. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra chlapi, taková školácká chyba...asi ve druhé minutě, co Vetchý vezme mobil, mu ve sklenici v prostřihu přibude nejméně dvojnásobek objemu! ___ To jsou zase řízci - homosexuální fetišista - "kdo to je? Krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku. Jednou vzal šutr. Praštil s ním muže, vyřízl mu varle a opět si ho zastrčil do konečníku, teď je na vycházce..." (kam se hrabe i geniální lidská fantazie na patologickou mysl!); další..."Kde jste byl odpoledne? Byl jsem se doma vykakat (zašeptá jako by se styděl). To si ze mě děláte srandu?! (vykřikne vyšetřovatel) V hospodě se štítíte na záchod, ale onanovat v mateřské školce Vám nevadí!" ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vzrušuje se tím, že krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku, což ovšem není nebezpečné." Vítejte ve světě úchylů. Jeden podezřelý si strká do konečníku uříznuté varle, druhý si stolicí maluje kalhoty na hnědo a třetí je normální, úplně obyčejný německý pedofil. Tak to je přesně ten typ případu, na kterém bych chtěl stavět svou kariéru. Tentokrát je objektem vtipkování mjr. Plíšek, který nemá šetřit v ústavu, aby si ho tam nenechali, ani ve škole, aby si ho nespletli s pedofilem. Taky se mi líbil fórek s vysoko nastavenou laťkou, protože tu 2. série zatím rozhodně drží. ()

mh.mail

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

70% - Tento díl byl opravdu síla. Navíc moc dobře zpracovaný. Sice linka se skvělým Kozákem, který je stírán nadřízenými a který nakonec přijde na klíčovou indicii, byť mu v tom pomohla náhoda, pokračuje, na druhou stranu postava Vrány je stále sympaticky nejednoznačná. Laťka visí vysoko nejen v bývalé Kozákově kanceláři. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se případu týče, z nové série jde asi zatím o nejděsivější, ale pro mě zároveň i nejlépe zpracovaný. Z pachatele člověku naskakuje husí kůže a na vyšetřovatelích je vidět, jak jim vše, čeho se dopátrali, je odporné. Snad se mi i tento díl líbil proto, že Korejs dostal méně filmového prostoru a díky tomu jsem se mohla soustředit na děj a neskřípat zuby nad jeho povýšeneckou stupiditou.......a stejně to nemohu překousat, jestli to na vedoucích postech našich krimi složek vypadá takto...... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Doktor Vojíř (Ondřej Malý) prohlásí o podivně nízké teplotě nalezené mrtvoly: „Nebo ji očaroval Mrazík berlou Mrazilkou.“ Jedná se o odkaz na ruskou pohádku Mrazík (1964). (melica)
  • Když plk. Vladimír Jeřábek (Igor Bareš) naleje majoru Kozákovi (Ondřej Vetchý) whiskey, je tekutiny ve sklence málo, avšak po záběru na telefon tekutiny výrazně přibylo. (PK Ivanhoe)
  • Filmaři měli problém obsadit roli Nicholase Behenského. Rodiče všech vytipovaných komparzistů roli odmítli. Nakonec byl obsazen až syn produkční České televize Markéty Hauznerové. (Šéfik)

Reklama

Reklama