Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Přisedněte a přečtěte si strašlivý příběh o tom, jak zhruba dvanáctero prakticky neviných lidí zhlédlo tento ukrutný počin zván mnoha jmény, jako kupříkladu SR*ČKA, BEZDUCHÝ VÝPLACH, VYJ*BANÁ P*ČOVINA a podobně. Byla tehdá noc zvaná lidově a jakkoliv jinak přespávačka. Partička lehce znuděných žáků včetně mě však naštěstí měla přístup k VOD platformě zvaná Netflix, která po tomto filmu a mém vědomí, že něco takového vůbec nabízí, prakticky klesla na úplné dno (ale pak se zamyslel a vlastně nabízí i dobré věci). I po polovičatém zhlédnutí Shreka přisedl k počítači jistá žák a zalovil v nabídce této paltformy s eNkem v logu. Po prolistování narazil na tento film, dále zvaný jako BEZDUCHÝ VÝPLACH, a tento bezduchý výplach pustil. Popíšu Vám následujících zhruba 86 minut (já tedy propásnul úplný začátek a titulky už jsem nevydržel): po postupném usazení všech přítomných, kteří přicházeli a odcházeli podle nálady, začali přicházet reakce na akci filmu. Inu, nebyly kladné, i přes to, že se jedna nejmenovaná osoba stále/občas hihňala jinak nepovedeným vtipům. Tedy, pak tam byl ještě jeden, ale ten se smál, aby nás rozesmál, takže prakticky se nesmál vtipům v tomto bezduchém výplachu, spíš se smál té debilitě a ne jako úmyslnému humoru, který ale ve skutečnosti nefungoval - snad chápete. Tento bezduchý výplach netuším čím chtěl být, snad nezdárnou parodií na film V hlavě. Bezduchý výplach tedy pokračoval. A byl čím dál horší. Tvůrci snad absolutně samy netušili, co chtějí. Jakoby snad i tomu, co ukazují ve filmu, za mák nerozumněli. V místnosti však rostlo napětí. Vypneme to, nebo dokoukáme? Inu, všichni se shodli, že nikdy horší film neviděli (tedy, já viděl, ale to jsem nepřiznal), ale když už, tak že to dokoukáme. I přes zvuky mnohokrát vydané během filmu zvolávaje ,,Vypněte tu sr*čku!'',,Já umírám, já umírám!'',,Vyškrábejte mi někdo oči!'' jsme to tedy dokoukali. Bylo to ani ne moudré rozhodnutí, ničeho jsme nedosáhli, však zážitek to byl vskutku velkolepý a nejspíše každá vzpomínka krásně rozproudí žaludeční ústrojí. Takže, jak to shrnout? Rozhodně bylo dobré opět slyšet Marsella Wallace i přes to, že byl znuděný emoji, a zárveň bylo rozhodně dobré, si zas někdy za čas pustit nějaký ten bezduchý výplach. Jak to tedy shnrout. Zkrátka meh. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ukážka ako to vyzerá v štúdiu, ktoré sa stará o stoku animovaných filmov. "The Emoji Movie" absolútne nikoho nesklamal a priniesol presne ten odpad, ktorý od neho všetci očakávali od čias prvého ohlásenia filmu. Nechcem urážať Sony Animation a mali aj filmy, ktoré boli okey a pozerateľné, no potom rovnako prišli s filmami, ktoré by som najradšej nikdy nevidel. Myslím si, že už ukázali svoje super "kvality" roku 2006, keď prišli s filmom "Open Season" a myslím, že teraz sa situácia opakuje. Nemôžem povedať, že by to bolo až na takej nízkej úrovni, nakoľko vtedy ma kombinácia Kutcher a Lawrence dostala do stavu absolútnej nechute a zúrivosti. "Emoji Movie" je na tom podobne, no nakoľko tu boli očakávania posunuté skutočne nízko, tak sklamanie neostalo a už som len dostal to, na čo som bol reálne pripravený. Viem, že "Open Season" má svojich fanúšikov a nikoho z nich neodsudzujem, no vidím to tak, že tento film moc veľký fanklub mať nebude. Animácie sú pozerateľné, no myslím si, že animátori hlavne si chcú udržať aj nejakú prácu. Len keby mali pracovať s niečím lepším, než je v tomto filme. Postavy sú buď otravné alebo nesympatické alebo klišé a príbeh je maximálne prevarený a recyklovaný z iných animovaných filmov, ktoré svoju hlavnú myšlienku podali lepšie. Je to sprosté, plné product placementu, hrozného humoru a jediné čo to spraví je otrávi svojich divákov. Neodporúčam pozerať. Hodnotenie: F ()

Reklama

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Máte rádi barvičky? Převládají u vás ty svítivý? Tak to jděte na tento film, který je přímo dělaný pro vaše homoušské choutky! Pokud byste měli trochu pestřejší chutě, dočkáte se dokonce i lahodných cute hovínek! Jestliže stále nemáte chuť na tuto ochutnávku animované sračky, tak si zajděte na své zaprděné sedátko a máte to skoro fry! Stačí pořádně zabrat, aby vám z vaší černé díry vylezlo to, co dokázali tvůrci této sračky.. :) ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako spracovali rôznorodosť aplikácií a tiež humor, ktorý je poväčšine detinský, no nájdu sa aj narážky na dospelejšie vtipy. Osobne by som volil kombináciu animovanej a hranej formy, tak ako to bolo pri Lego movie, kedy reálnom svete hrali skutočný herci. Príbehovo to už nie je ničím výnimočné, ale ako oddychová zábavka určite poteší ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • V českém dabingu účinkuje také youtuber Martin Rota, který nadaboval malou roli Trojského koně. (Pierre)
  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama