Reklama

Reklama

Love

(seriál)
  • USA Love
Trailer
USA, (2016–2018), 18 h 4 min (Minutáž: 24–41 min)

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Dave Allen, Briga Heelan, Saxon Sharbino, Jake Elliott, Mädchen Amick, Joanne Baron, Chase Ellison (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Vzpurná Mickey a dobrácký Gus se potýkají s lepšími i stinnými stránkami moderních vztahů. Na odvážné komedii se podílel také Judd Apatow. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Love není romantický seriál, u které ho se budete smát od ucha k uchu. Do toho má seriál hodně daleko a já jsem za to rád. Love je seriál o lásce, o hledání lásky a o tom, že přitom hledání několikrát spadneme, ztratíme se nebo dostaneme pěkně po hubě. Ale stojí za to jí hledat. Velkou výhrou pro mě byla civilnost, humor a styl spoluscenáristy Judda Apatowa a taky to, že hlavní postavy nejsou úplně nejsympatičtější. Jsou to zlomené osoby, které mají spoustu problému od drog, sexu, sebevědomí, úcty a taky to že všechny svoje chyby a problémy hází na ostatní, ale i tak je na nich něco zajímavého co vás donutí jim fandit a sledovat co se stane dal. Paul Rust je hodně fajn a Gillian Jacobs mám hodně rád už od Community a zde se mi hodně moc líbila. Love není seriál pro každého, spoustu lidí zklame, někomu bude připadat nudný a banální. A já je chápu. Na druhou stranu, mě seriál hodně moc sedl a těším se na jeho druhou řadu. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] Musíme tvůrcům přiznat zásluhy, že Love rozhodně není nějakým dalším tuctovým romantickým sitcomem. Dvě hlavní postavy nemohou být více odlišné, ale v jednom jsou za jedno - jsou to úplní psychopati co se týká života a hlavně vztahů. V jejich srovnání se cítím tak "nadřazeně" a normálně, ale zároveň si uvědomuji jak tenká ta linie, kdy se přepadne na jejich stranu, je. Nefandím, nelíbí se mi jejich chování a rozhodování, ale zároveň se nemůžu dočkat každé další linky, jinak tuctového, příběhu s těmito podivíny. První sezóna 70 % ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nesympatické postavy, kýčovité prostředí, nezajímavá a hlavně všední zápletka. A přesto 4*. Proč? Netuším. Prostě to funguje. Celou první sérii jsem shlédla jedním dechem. Občas jsem se zasmála, dost často jsem nadávala a stejně jsem těm dvou pablbům přála, aby se našli. Před další sérií si ráda pustím první znovu. 4* ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem napsat, co se mi líbilo, co ne a proč stojí za to seriál vidět, ale naprosto perfektně to shrnul komentář dennykr :) Já bych jen dodala, ať to vydržíte dokoukat do konce, i přestože po asi 4. díle první série začnete mít tendence to zahodit. Pak se ale objeví super epizoda nebo okamžik a tohle Vás bude provázet celé tři série. Jenže víte co? O tom je prostě život... Taky ho nemůžete po 4. dějství zahodit, protože Vás v tom okamžiku začne nudit, nebo se Vám nelíbí. A to tenhle seriál krásně shrnuje, i když mě upřímně Gus začal v 2. sérii nehorázně srát a nepřestal až do konce. Shrnuje, jak to v životě je, obyčejný vztah se svými ups and downs a životními fuck upy. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Začalo mě to opravdu bavit až ve třetí sérii. Ty první dvě jsem protrpěl, protože tak nesympatické a idiotsky se chovající postavy jsem snad ještě neviděl. Nebýt tam Gillian Jacobs, kterou jsem baštil už v Community, tak jsem toho rychle nechal. Kdyby tam nehrála Iris, tak ani nevěřím, že je to z produkce Apatowa. On ty losery uměl vždycky podat tak, že jsem jim fandil. Tady byli na zabití. ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama