foto

Crista Flanagan

  • nar. 24.2.1976 (40 let)
    Mount Vernon, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Doubting Thomas
Love (TV seriál)
2015 Clipped (TV seriál)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
Zdravím, dámy! (TV film)
2013 Best Night Ever
Garden Apartments (TV film)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
2010 Tupíři
2009 Hank (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Color Blue (S03E10)
Guy Walks Into an Advertising Agency (S03E06)
The Arrangements (S03E04)
2008 Disaster Movie
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Dobrodinec (S02E03)
Let č. 1 (S02E02)
Pro mladé duchem (S02E01)
Tohle je Sparta!
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
Tulákova značka (S01E08)
Velkej biják
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2013 Garden Apartments (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace