Reklama

Reklama

Mozková příhoda

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Tento horor popisuje příběhy mladíka, který náhodou získá od starých sousedů podivného parazita, který vypadá jako dvaceticentimetrový červ s tlamou a ostrými zuby. Tento parazit je schopen člověku vpouštět do mozku látku, která způsobuje podobně jako drogy velmi příjemnou euforii. Hrdinovi filmu se nejdřív život s parazitem "Elmerem" velmi zamlouvá, později však začnou komplikace, když Elmer dostane hlad a začne napadat lidi kolem, vyžírat jim mozky z hlavy a mladíka svojí přítomností ničit jak fyzicky, tak psychicky... (Flipnic)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

"U toho filmu jsem se nemel smat." - A na to jsi přišel prosímtě jak?

Evzenecek

Evzenecek (hodnocení, recenze)

U toho filmu jsem se nemel smat. Bylo zabavne to, jak to bylo spatne. Ale za to nemuzu dat vic nez odpad, protoze ten film je priserny. Ale zase to nemelo na to, abych mu dal vysoke hodnoceni za to, jak kultovne to je spatny film.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Evzenecek: Já tě nechci nijak stírat. Jen nechápu, proč jsi s tvým diametrálně odlišným vkusem šel na tuhle poctu brakových filmů. A jestli ses u filmu bavil, tak nechápu hodnocení nižší jak **.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

"Pri Brain damage jsem se nenudil, smal sem se. Nebyla to pro me ztrata casu. Ale ten film nikdy nebude nic vic nez odpad." - to si tak krásně odporuje, že již nemám dalších slov, proceed

Evzenecek

Evzenecek (hodnocení, recenze)

Dobre, muzes me tu stirat za to, ze sem ohodnotil spoustu kultovnich animaku, tak jako vetsina dalsich. Pri Brain damage jsem se nenudil, smal sem se. Nebyla to pro me ztrata casu. Ale ten film nikdy nebude nic vic nez odpad.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

A proč jsi na Mozkovou příhodu chodil, když máš nejradši Krtečka, Pat a Mat, Rákosníčka, Toma a Jerryho, Macha a Šebestovou nebo My z Kačerova?

Evzenecek

Evzenecek (hodnocení, recenze)

Ukamenujte mne, ale Mozkova prihoda mi prisla neskutecne uboha, horsi nez beckova. Nevidel jsem v tom jedinou povedenou vec, krome sladkeho vyrazu Elmra. Pokud jsem dal High school musical Odpad!, tohle by zasluhovalo alespon o 3 hvezdicky min.

Reklama

Reklama