Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman už mě svojí tromou dokázal v minulosti pobavit podstatně víc. Kromě luxusních scének s přejetím malého dítěte, okradení a zmlácení důchodkyně, zastřelení slepeckého psa a vlastně i celého úžasného a vtipného úvodu, toho bohužel film zase tolik nenabídne, což je strašná škoda. Bohužel, po úžasném úvodu následuje jen předvídatelný a poměrně nudný děj, který tu a tam okoření nějaká vražedná scénka, které neschází nápaditost. Jen je takových scén po čertech málo. [64 %] ()

packa 

všechny recenze uživatele

Fantastické dílko! Je neuvěřitelné, kolik zábavy (a myslím to upřímněji než nedávný premiér) je schopno vyprodukovat nadšení několika bláznů, kteří téměř na koleně a za pár babek, stvořili kultovní dílo béčkových filmů. Mají můj neskonalý obdiv! Se šéfem jsme dokonce chvilku uvažovali, že by nebylo marný snímek promítnout ve Filmovém klubu :-) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me mile prekvapilo, cekal jsem zas dalsi chaotickou uchylarnu, ale tohle se da povazovat za film, kterej je tak spatnej az je desne zabavnej. Pribeh je neco mezi parodii a poctou superhrdinskejm filmum a je plne dostacujici. Hudba je misty sice vlezla, ale vcelku chytlava a hezky film doplnuje. A co se tyce triku, ty jsou na dobu vzniku fakt dost v pohode a nektery smrti jsou lahudkovy. Do toho tu mame tromacky uchylnej humor, naky ty hlasky, sem tam kozy a hlavne Toxieho, kterej vypada jak rozjety hovno. Celkove, i kdyz to je fakt desna uchylarna, jsem se prijemne bavil a uz se tesim na pokracovani. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Tromou. Prototyp amatérskeho filmu s priblblými hereckými výkonmi a otravnou snahou o humor ale s výborným gore a solídnou technickou stránkou. Kult filmu mi ale dosť uniká, keďže v osemdesiatych rokoch vznikol nespočet oveľa lepších béčok, ktorému sa takéhoto statusu nedostalo. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Podobně úchylácký styl humoru, který se zakládá na těch nejpřízemnějších postupech mi není vlastní, ale chvílemi mi některé scény (a repliky) připomněly amatérské výtvory, které jsme natáčely s kámošem a v těch momentech mě pobavil nejvíce. To, že jsem od tohodle legendárního béčka čekal více je už věc podružná. Kardinální otázkou zůstává: Jak se k Toxiemu vlastně stavět, když hyperbola čiší z každého (většinou nechutného) záběru?No jasně! Bavit se! :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)
  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Čtyři hodiny trvalo vsoukání se do obleku toxického mstitele. V kostýmu pak mohl Mitch Cohen jíst jedině brčkem. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno