Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Redswif odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to nemůže být tak hrozné jak všichní říkají. Ouha ono jo! Chtít to kritizovat detailněji tak mám dostatek textu na písemnou maturitu i možná víc, ale zde jen shrnu. Triky mizerný, příběh horší, herci ještě horší a příšera, no ta už se tak jmenuje. Opice s helmou mě jako monstrum porstě nepřipadne, ať už se pohybuje sebehůř nebo mluví německy :D Koukal jsem se na to na doporučení třídního učitele a od té doby ho nesnáším! ()

Oktavianus odpad!

všechny recenze uživatele

Co to...? Kdo to...? Proč to...?! Proč tam byly opakující se záběry na dinosaury? Proč ta nadržená chlupatá koule mektala cosi o tom, že chce být člověkem?Proč tam všude létaly bublinky z bublifuku? Proč mladé nenapadlo nic lepšího než se jít šmajchlovat do křovin v takovou chvíli? Proč... ale, kašlu na nějaké otázky, stejně je to jedno, jediný relevantní dotaz zní, proč byla tahle ultrakravina natočená? Proč jsem se na ni celou hodinu díval? A proč mi je jako po lobotomii? ()

Reklama

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa ve filmařské naivitě a neschopnosti. Film extrémně špatný tím asi nejlepším možným způsobem - vůbec nic v něm nefunguje, ale divák při jeho sledování nijak netrpí. Naopak se po většinu času báječně baví tím, jak je to celé ve své snaze o vážnou apokalyptickou hororovou sci-fi půvabně hloupé, absolutně nesmyslné a hlavně nechtěně směšné. Rozhodně jeden z nejlepších nejhorších filmů všech dob! Krásných 0 % ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Film samotný keď ho človek berie s riadnou dávkou nadsázky to dotiahne maximálne tak na tri hviezdy..má všetky negatíva aké len film múže mať a ktorých vás radšej ušetrím, no práve v tom je jeho genialita. Upozorňujem ale že kombinácia Robot monstra s "Mystery Science Theater 3000" je priam smrteľná a tam je to už za jasných 5*. Jednoznačné Must see v tom mixe s výbuchom smiechu počas celého trvania zaručeným. Samotné je to nič moc ale stále dobrá zábava. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně zvrácená zábava, na níž by se režisérova impotence dala vyučovat v rámci odstrašujících příkladů. Prozradit cokoliv o ději by znamenalo spoilerovat, protože tento příběh by šel odvyprávět za deset minut a ne za šedesát, jak to udělal Phil Tucker. Střídání tří exteriérů, které se vzájemně bijí o to, který z nich bude vypadat levněji, potvora v kostýmu, z nějž musel mít strach snad jenom jeho nositel, protože v tom kožichu muselo být opravdu vedro, šestka příšerně hrajících herců, pobíhající za doprovodu monotónní hudby Elmera Bernsteina. Kladem tak bezesporu zůstane fakt, že je to neskutečně zábavné a infantilní tak, že se na tento film snad ani nedá hněvat. Rozhodně však stojí za vidění, protože po tomhle si pak každý přehodnotí svoji vlastní definici hodnocení „odpad!“. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama