Reklama

Reklama

Mastnej škrtič

(festivalový název)
  • USA The Greasy Strangler (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Otec so synom sprevádzajú návštevníkov po ich meste. Počas jednej obchôdzky si všimnú ženu, ktorá sa im zdá príťažlivá a aj ona má záujem o syna. Dohodnú sa na schôdzke a už o pár dní sa v ich dome konečne objaví žena. To však neznamená, že sa veci zmenia k lepšiemu. Táto žena spôsobuje len ďalšie problémy v ich vzťahu a to ešte nie je najhoršou vecou, ktorá sa stala. V okolí sa totiž pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí ich známych. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád divné a vybočující filmy, každý ale není John Waters. Raději vodopády umělé krve, než jeden trapný umělý penis a banda křivejch hub k tomu. Jo, možná bych mohl dát hvězdu za vyletující oční bulvy, ale ty neskutečné kecy o ničem ji zašlapávají. Dohadování se tří imbecilů u automatu o tom, z čeho jsou bramborové lupínky, mi vtipné nepřišlo ani na chvíli... Pokud bych chtěl někoho ztrestat, přivážu ho k židli, na víčka mu dám jehly (jako Argento v Opeře) a pouštím mu tuhle zhovadilost do kola...zlatý německý nekromantický domácí underground. ()

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může napsat a natočit takovouto žumpu nejhlubšího kalibru! Komedie tam nebyla žádná, vraždy za nic nestály. A herci asi potřebovali peníze, tak souhlasili s tím, že tam budou účinkovat. Pokud jsem nedávno dal odpad! baletnímu hororu Climax, tak toto je odpad! - 10. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film plný nechutností a ošklivých nahých lidí je poctou klasice Pink Flamingos z roku 1972, jejíž kvalit ovšem nedosahuje. Dobře naladěné publikum se zpočátku smálo každému prdu, ale nadšení rychle opadlo. Přesto stojí za vidění, ale ještě větší efekt by to mělo v nějaké "nepůlnoční" sekci ve Velkém sále plném nicnetušících lidí. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Že je to úchylárna o tom není pochyb. Na druhou stranu jsem viděl daleko úchylnější, ujetější a celkově zvrhlejší a hlavně vtipnější úlety. Tohle sice může ze začátku bavit, ale postupem času se to přejí a už jen čekáte na konec. V podstatě je to film o ničem, kterej se snaží zaujmout svou ujetostí. Na mě je to ale dost málo. Slabší 2 hvězdy. Zlatá TROMA. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

zabalit shakespearovský trojuhelník vztahů do sádla, masti, krve a stařeckých chlupů a usmažit to v maximální nechutnosti za zvuků disco a povedeného kolorování dokáže jen vizionář a génius. greasy strangler na hrad!  EDIT po 4. vidění: pořád nádherně natočený a helenkovskyvondráčkovsky nestárnoucí a dokonale šťavnatý bros before hoes melodrama. 5/5 grepů v oleji. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Všechny mužské genitálie ve filmu jsou falešné. (HellFire)
  • Tuk použitý ve filmu je ve skutečnosti tapiokový pudink. (HellFire)
  • Prvotní verze filmu měl dvě a čtvrt hodiny. (HellFire)

Reklama

Reklama