Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (282)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zoufalá situace si říká o zoufalé činy. A bohužel, tenhle film se snaží tlačit na pilu a rozhodně není tou nejlepší „Pařbou“ ze všech. Na jednu stranu mohu uznat snahu o charakterovou stránku, která překvapivě funguje dobře. Ale zbytek je změť přílišné šílenosti, absurdity a nelogiky. Ano, o tom všechny „Pařby“ jsou, ale zde se necítím dostatečně přesvědčen. Ke konci jsem se už dost nudil. 35% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Druhý den po sobě se chystám na lepší film a nakonec musím sáhnout po "horším". Předchozí pařby měly aspoň pár dobrých scén. Vánoční díl má dvě, u kterých jsem se zasmál, a vždy šlo o nějaký krkolomný pád. Jinak nic. Jako celý Jason Bateman. Bez vtipu a nápadu. Ale jsem rád, že jsem viděl Jennifer Aniston praktikovat kraf magu. Vypadala u toho skvěle a věřil bych jí to. A měl bych z ní strach :) ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Neznalého diváka může český překlad trochu zmást, ale samozřejmě to nemá s trilogií Hangover nic společného. Vlastně jak se to vezme: bordel po párty je tam stejný, ovšem chybí tomu nápaditost a jistá dávka té správné vyšinutosti. A tak je Pařba o Vánocích pouze další průměrná komedie s několika fajn hláškami, scénami a odkazy, na kterou se dobře kouká, ale už se k ní nevrátíte. Udělat dnes opravdu dobrou komedii je oříšek a do roka jich bohužel vychází jen hodně málo. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Office Christmas Party je bohužel další marný pokus navázat na úspěch komedie "The Hangover". Všechny gagy a scény mají totiž mnohem větší potenciál, než jaký jim zde črtají tvůrci. Ve finále se tedy nemůžete zbavit dojmu, že celý film je pouze skvěle obsazenou, avšak pouze z poloviny využitou podívanou, která časem zcela zapadne ve vodách filmového průměru. „Hey, Santa! Wanna party?“ ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po zhliadnutí tohoto klenotu som mala nutkavú potrebu dať si kvalitnú sprchu. Musím povedať, že tento druh filmu je presne to, čo dokáže jednoduchším a mladším jedincom dosť skresliť predstavy o živote. Nie som slepá a je mi jasné, že tento druh kinematografie je prešpikovaný reklamou a to je tiež jeden z dovodov, prečo majú tvorcovia tak nezmyselne obrovské rozpočty. Som však aj zvyknutá, že je tam ešte niečo naviac- aspoň ako tak obstojný dej a dajme tomu humor, ktorý som tu teda nepostrehla ani v najmenšej miere. Všetko prehnané do obrých rozmerov a propagujúce konzum tým najnechutnejším štýlom. Nie, že by som miesto komédie čakala existencionálnu drámu, ale toto nazvať komédiou dokáže len niekto s veľmi veľkou dávkou nevkusu a veľmi nízkymi nárokmi. Vlastne mi nesadla ani Aniston v roli superženy. Pokiaľ bude takto absolútne blbo americká tvorba pokračovať, bude s istotou tá ďalšia generácia, ktorá tieto filmy hltá, aj tou poslednou. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama