Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Banderas ako zachmúrený veterán budí rešpekt, no to je asi tak všetko čo tu môžem pochváliť. Námet je variáciou na Smrtonosnú pascu, čo by bolo úplne v poriadku, keby jeho spracovanie nebolo tak béčkových parametrov. Nevýrazná skvadra z obchoďáku sa hrá na Kevina zo Sám doma, iracionálne chráni zdutú krpaňu a nakope zadky elitným žoldákom, klasika. Z niektorých vecí, čo som tu videl mi obočie odputovalo snáď až na temeno. Akože pozerať sa na to dá, ale nevediac o tom, že sa točia aj podstatne horšie akčňáky by som išiel s hodnotením ešte nižšie. 4-/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tonda Bandaska a parta securiťáckých jelit z Tesca vs. Ben Kingsley a banda ultrasuper zabijáků, co by netrefili slona i kdyby mu stáli na chobotu. Hrozná hlína. Tonda si občas vzpomněl na desperádská léta, což tomu všemu dodávalo na bizarnosti a aby toho nebylo málo, začal vyrábět z propriet zdejší sámošky bomby. Ale i když to je narvaný až po střechu všema béčkovejma hovadinama, na jaký si člověk vzpomene, má to docela švih, pořád tu něco bouchá, střílí se o sto šest a kluci a holky se tu legračně mydlej. Bůh mi pomáhej, ale já se u toho bavil. 60% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taková parodie na akční filmy možná by mělo být v žánru připsané i komedie. 4 sekuriťáci a 1 sekuriťačka zachraňuji v vylidněném supermarketu holku co chtějí nějací chlápci zabít. Problém je v postavách jelikož jeden sekuriťák (Banderas) si hraje na Ramba jeden se připosere už na začátku (Mason) jedna ženská má vše na salámu a jeden je nagelovaný imbecil co si hraje na šéfa  jeden umře tak rychle, že nezačal ani vadit  ti co jich nahánějí na tom nejsou o nic lépe. Jeden tam chodí s 2 katanami    přičemž všichni ostatní mají střelné zbraně jeden tam má cepíny a rozhodne se jen tak vyšplhat do toho supermarketu do jedné ženské se tu střílí šípy a ona nic v pohodě nevadí jí to. Ta holka si zde pouští autíčko na dálkové ovládání přičemž kdyby do něho daly bombu (jeden z nich je expert na výbušniny) mají po starostech a navíc jsou tak debilní, že jich nenapadne ho zničit. P.s. kde zmizel ten druhý odstřelovač? P.p.s. co se stalo s tou ženskou co to měla na salámu nepostřehl jsem , že by umřela ? 40 procent ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Banderas držal dve zbrane naposledy (s takou vervou) u Donnera. Tu už ten príbeh a akcie nič vlastne neznamená. Tie herecké, priam teplé kreácie nestačia ani na vyplnenie krátkeho času. Extrémne krátke predstavenie hrdinu je na konci zakončené úplne hlúpym happyendom, ktorí potrebovali jedine tak amíci. Celkovo je skupina 666 bandou amatérov, na ktorú stačia domáce potreby a také tie veci ako náhoda a tak. Výhodou je ich pomalý úpadok. Security je lacne pôsobiaci Equalizer, kde však osud zúčastnených je vopred odkázaný na posmešky, tupé vyjadrovanie, prehrávanie a tak. A kde by som sa skryl v slovenskom obchdnom dome ? V erotických potrebách. (videné 29.10.2019, JOJ archív) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chlápek z ochranky obchodního domu je chycen ozbrojený násilníkem a nevinná mladá dívka, která má právě přednést klíčové svědectví proti jeho šéfovi je ohrožena. Je to dívatelné, ale trochu zmatečné a nezábavné. A všechno jsme to viděli už někde jinde. Béčkové přestřelky jsou umožněny pouze díky tomu, že policie ve městě má zřejmě dovolenou. Chybí tomu poetiky podobných hloupých akčních filmů z 80.let, při jejichž sledování si labužíme, jak je to krásně stupidní. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno