Reklama

Reklama

Cokoliv

  • USA Anything Else (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalšia romantická komédia z pera osvedčeného Woodyho Allena plná vtipných náhod, nehôd a nedorozumení. Jerry (Biggs) je mladý 21-ročný komediálny spisovateľ žijúci v New Yorku. Aj napriek tomu, že je talentovaný, má problémy preraziť. Zásluhu na tom nesie jeho agent Harvey (DeVito), ktorý má sice o sebe vysokú mienku ale je dosť nepraktický a tiež David (Allen), jeho excentrický a paranoidný učiteľ. Ďalším kameňom úrazu je Amanda (Ricci), jeho priateľka. Od prvého momentu, kedy ju zbadal, vedel, že je do nej zamilovaný. Ale Amandine mnohopočetné neurózy, strach zo záväzkov a frustrácie najrôznejšieho druhu jej zabraňujú, aby bola Jerrymu nablízku, keď to najviac potrebuje. Krízovým bodom sa ukáže byť situácia, keď sa ocitne v malom byte s Amandou, ktorú nečakane navštívi jej matka Paula, ktorá sa rozhodla, že sa stane kabaretnou speváčkou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

erased 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu velmi tradiční Woodyho film, kterých jsem se naštěstí ještě nenabažil. Klasicky perfektně napsané dialogy a "divný " příběh jsou tentokrát doplněny trochu jinými postavami než obvykle - u těch však nedokážu říct, jestli filmu pomohly nebo ho shazovaly. Tak či onak jsem se u filmu bavil, takže se to ani nesnažím rozebírat. ()

AdaMM 

všechny recenze uživatele

tak jsem zas jednou odcházel z kina dosti spokojen! bavil jsem se celou dobu, Allen nezklamal a Biggs velmi velmi mile překvapil. pseudointelektuální žblepty + paranoia + panoptikum šílených lidí okolo... jediné, co bych snad vytkl, byly někdy až moc polopatické komentáře, kterými Biggs zasvěcoval do situace. ale to je jen drobnost - a spousta hlášek má podle mě těžce kultovní potenciál :) ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Určitě byli herci skvělí. Především Jason Biggs se do podobné role opravdu hodí. Já ale pořád nemohu přijít na chuť těm Allenovských filmům, příběhům. Ono to sice je docela vtipné, ale když se podobné vtipy opakují 100 minut, tak přestávají být vtipné a ten příběh není tak dobrý, aby se bez těch vtipů obešel. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrný film. Párkrát jsem se sice zasmál, leč po většinu času mě otravovaly přemnožené konverzační orgie spolu s uťápnutostí hlavního hrdiny a přiblblými Allenovými neustálými narážkami na Židy a nacisty, kterým se na mě žádné hlubší filozofično tohoto snímku vrhnout rozhodně nepovedlo. Herecké výkony dostačující, příběh poutavý, nicméně zpracování přílíš vleklé a ubíjející. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený pekný filmík. Môj prvý čo som videl od Woodyho Allena. Rád by som dal 4*, no niečo mi v tom bráni. Bolo to aj dosť obyčajné a ukecané. Herci ušli, vtip nechýbal ba dokonca aj Woody je komik a vie slušne pobaviť. Dej bol trocha rozťahaný, ale dalo sa to odpustiť. Ja som bol celkom potešený. 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Na stěně bytu, ve kterém bydlí Christina Ricci a Jason Biggs, je kolekce fotek - na jedné z nich je herec a nezávislý režisér Vincent Gallo. (ČSFD)
  • Tento film otervíral 60. ročník filmového festivalu v Benátkách. Na otevíracím večírku se objevil i Woody Allen, který se jinak na veřejnosti příliš neukazuje. (ČSFD)
  • Film o lidech, kteří nejsou schopni odejít domů po večeři u známých, který popisuje muž při odchodu z kina, je dílo Luise Buñuela Anděl zkázy (1962). (ČSFD)

Reklama

Reklama