Reklama

Reklama

Boj o ředitelnu

(seriál)
  • USA Vice Principals
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Temně komediální seriál od Dannyho McBridea a Jodyho Hilla, tvůrců seriálu Nahoru a dolů, vypráví příběh jedné předměstské střední školy a dvou lidí, kteří se úzce podílejí na jejím vedení. Danny McBride a Walton Goggins se představí v rolích Neala Gambyho a Leeho Russella, dvojice ambiciózních zástupců, kteří spolu svádějí velký boj o moc. Chtějí vystoupat na pomyslnou nejvyšší příčku poté, co se dlouholetý ředitel školy (Bill Murray) rozhodne odstoupit kvůli péči o svou nemocnou ženu. Když se ale o jeho pozici začne ucházet i doktorka Belinda Brownová (Kimberly Hebert Gregoryová), Gamby a Russel odloží své vzájemné rozepře stranou. Podle hesla "Nepřítel mého nepřítele je můj přítel" se spojí a vyvinou maximální úsilí, aby odstranili doktorku Brownovou, jedinou osobu, která má nejspíš opravdu na srdci nejlepší zájmy školy. A nehodlají si brát servítky. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Necrotongue k tomuto seriálu (10)

Série 1 (2016) (S01) 

První sérii jsem si až nečekaně užil, jen mě překvapil zlom, který přišel v sedmé epizodě,kdy se z naprosto nenáročné komedie stalo komediální drama a v dalších dílech přibyly i prvky thrilleru. Postavy obou hlavních "hrdinů" jsou výborně napsané a díky Dannymu McBrideovi a Waltonu Gogginsovi jsou i skvěle zahrané. Jsem zvědav, jak si se zakončením první řady poradí druhá série. ()

Ředitel (2016) (S01E01) 

První epizoda nebyla žádný zázrak,ale jako nenáročná zábava funguje výborně,oba zoufalci,kteří mají ředitelské ambice,jsou obsazeni naprosto dokonale. ()

Věrný oř (2016) (S01E02) 

Vzhledem k bystrosti Neala Gambyho by mu určitě víc slušelo jméno Gumby.Jak už jsem okomentoval u první epizody,seriál se mi jeví jako nenáročný,ale fajn si u něj odpočinu,vypnu a hlavně se pobavím.Řádění Gambyho a Russella v domě ředitelky bylo parádní. ()

Výlet (2016) (S01E03) 

U třetí epizody jsem se zasmál velice velmi.Bylo to tak prvoplánové a trapné,až to bylo krajně vtipné.Zahnal jsem toho otravného intelektuála,který se mě občas zmocní,někam hluboko a výborně jsem se bavil. ()

Dali nám zabrat (2016) (S01E04) 

Podobně jako ve třetí epizodě i ve čtvrté mě překvapilo,jak moc se dokážu u tohoto seriálu bavit.Místy jsem se chechtal jako bez rozumu,trip na LSD byl fakt kvalitní. ()

Kruhy (2016) (S01E05) 

Pátá epizoda nebyla tak ujetá jako obě předešlé,ale i tak stála za to.Lee jako rváč a Neal jako terapeut,už to je samo o sobě vtipné,když se přidá korejská tchyně,nemůžu být zklamaný. ()

Základy vzdělávání (2016) (S01E06) 

Zase vyvedená epizoda,nemůžu si pomoct,ale Neal mi v některých situacích připomíná tělocvikáře Boba z filmu Pějme píseň dohola. ()

Kniha dobra (2016) (S01E07) 

Bylo sice čemu se zasmát,ale jinak mi epizoda přišla jako nějaký speciál ke dni rodiny.Tím nemyslím nic špatného,kdyby to byl běžný americký film,ještě teď bych se topil v patosu,v tomto dílu se sice taky několikrát dostali přes čáru,ale nebylo to nijak nevkusné,takže opět hodnotím kladně. ()

Gin (2016) (S01E08) 

Hmmm,začínám tušit,že minulá epizoda nebyla náhodnou záležitostí a že tvůrci do seriálu přidali nový rozměr zcela záměrně.Ještě jsem se nerozhodl,jestli tím seriálu spíše neuškodili,myslím,že jsem byl radši,když to byla jen prvoplánová komedie,nově zařazené situace,které mají v divákovi navodit dojem něčeho hlubšího,mi místy znějí trochu falešně.Ovšem řádění Belindy Brown bylo fantastické. ()

Konečná (2016) (S01E09) 

Závěrečná epizoda první řady se povedla,i když teď už by měl mít seriál v popisu napsáno komedie/drama/thriller. Každopádně jsem se bavil a konec zůstal otevřený takovým způsobem,že si druhou řadu určitě nenechám ujít. ()

Reklama

Reklama