Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Will po cestě domů od kamaráda zahlédne něco děsivého. Nedaleko přitom v útrobách vládní laboratoře číhá zlověstné tajemství. (Netflix)

Recenze (67)

dANo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý začiatok seriálu pre niekoho, ako som ja... t.j. seriály veľmi nevyhľadávam a už vôbec nie také, ktoré majú viac sérií. V tomto prípade som si povedal, že teda mrknem prvý diel a uvidíme, čo ďalej. A keď to skončilo, tak som ostal sedieť ako prikovaný a bolo jasné, že si to pozriem celé... :o) ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se k tomu dostal,protože jsem stále nevěřil,že to bude nějaká velkolepá bomba,kde vystupuje plno dětských herců.Inu,pilot se snažil,ale to co jsem čekal,jsem bohužel dostal.Pilot na to jde chytře a hned se někdo hledá.Asi nejvíc klišé jak zaujmout.Neříkám,že to byla nějaká velká chyba,pilot tím pádem se snažil být produktivní a nechat si dost věcí na další díly.Dám ještě dva díly,kdy se jak už bývá v seriálech rozhodující,kde se člověk zažere do postav nebo ne.Popravdě jen díky humoru,sem tam v pálený hudbě a že Netflix pořád umí,jsou seriály.Zatím jen těch 65%. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tajomstvu z vládneho laboratória sa podarí dosať na slobodu a je ohrozený osud malého amerického mestečka. Prevedenie: Nostalgia v každom smere. Páčila sa mi hudba doby aj dračí doupe. Bajky ako najlepší dopravný prostriedok. Odvíjajúce sa viaceré dejové linky dávajú vedieť že sa ráta z viac sériami. Pocity: Zatiaľ ma to veľmi neohúrilo. Príjemný návrat do 80. rokov. Ale dekel mi to neodpálilo. Asi som mal veľmi veľký Hipe. 55% ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl jsem viděl dvakrát. Podruhé mě bavil víc. Už se koukám na 3. řadu a postavy během dílů procházejí charakterovými změnami. Například Steve, který je v první sérii hajzl, tak je v třetí mou nejoblibenější postavou. Takze mu v té první sérii fandím, ikdyž je to hajzl. V první sérii jsem měl rád postavu Nancy a Jonathana, ale ve třetí řadě mě vůbec nebrali, a proto je nemusim ani v teto sérii, ikdyž mi byli dřív tak blízcí. Třeba Lucase jsem neměl nikdy moc rád, ale postupem času jsem si ho také oblíbil. Tak jsem to měl i u všech dětských postav, kromě Eleven. Teda Will mi pořád nesedl, ale možná ve čtvrté sérii to bude jiné. Chci tím říct, že tenhle seriál vnímám úplně jinak, než jsem ho vnímal po prvním zhlednutí. 80% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.11.1983 dochádza v laboratóriu v mestečku Hawkins v štáte Indiana k napadnutiu jedného z vedcov neznámym tvorom. V ten istý večer štyria kamaráti hrajú spoločenskú hru a traja z nich sa vyberú na cestu domov. Chlapec menom Will Byers po príchode domov zbadá na záhrade niečo čo ho vystraší a chce sa ukryť v záhradnom domčeku. Potom, ako ho ráno mama a starší brat nenájdu doma, nahlásia jeho zmiznutie polícii a tá po ňom začne pátrať. Medzitým sa v miestnej reštaurácii objaví dievča, ktoré kradne jedlo a na predlaktí má vytetované číslo 11. Pátrať po Willovi sa rozhodnú na vlastnú päsť aj jeho traja kamaráti...Úvod celkom príjemne prekvapil, pekné prostredie, dobrá hudba a hlavne sľubný začiatok príbehu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (12)

  • Když Will Byers (Noah Schnapp) a Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) závodí na kolech o komiks, vyhraje Will, ale navzdory tomu v závěru epizody při hledání Willa v lese Dustin křičí, že mu Byers dluží vyhraný komiks. (Delock)
  • Scéna, ve které šerif Hopper (David Harbour) sepisuje hlášení, je úmyslně natočena tak, aby připomínala podobnou scénu z Čelistí (1975), což je jeden z nejoblíbenějších filmů režisérských bratrů Dufferových. (HellFire)
  • Při postelové scéně slyšíme megahit „Africa“ skupiny Toto. (Duoscop)

Reklama

Reklama