Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Vencův kurz. Linka kolem El bohužel strašně tlačí na pilu, aby z ní udělala co největší chudinku, které se směje snad celé město a nikdo se jí nezastane. Je jasné k čemu to povede. No a postavičky si i nadále i navzdory tomu všemu, čemu společně prošly, budou lhát. El na to má věk, u Jonnathana a Nancy mi to přijde fakt trapné. A ta telefonní budka, ve které mohl ten hovor zvednout snad každý? Přimhouřil bych oči, kdyby byla třeba nepoužívaná, jenže po necelé minutě hovoru do ní začala bušit ta ženská. Aha, ale to by Joyce nemohla udělat tu megachytrou dedukci! ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl za mnou a jo, šlape to extrémně dobře. Vecna nebo jak se jmenuje, teda jestli mu tak budou říkat tomu záporákovi, teda asi jo, když to je i v názvu epizody, každopádně jde o kurva děsivého zmrda a doufám, že tam rozjede pořádný peklo. Vývoj postav je přepal jak svině a jako, vidím to na kurva dobrou sérii, možná nejlepší sérii ze všech čtyř. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, takže Hopper zázrakem přežil výbuch na konci třetí řady a přišli si pro něho Rusáci. Tak určitě. Jak já nesnáším tyhle seriály, co se jen tváří, že zabíjí oblíbené postavy, aby je zase oživily. Mimochodem, proč je Will pořád jako třetí kolo u vozu? Už v předchozí řade byl naprosto nadbytečný, scénáristé si s ním vůbec nevěděli rady. V předchozí epizodě řekl všehovšudy deset slov, zbytek scén byly jen záběry na jeho obličej. Ve druhé epizodě jsme taky dostali pořádnou ukázku šikany, jak jistě probíhá na každé druhé americké střední škole. NOT. Mimochodem... jestli se nemýlím, tak tvůrci tímhle dílem jasně řekli, že když si někdo v Hawkins vymyslí zlou postavu, ona se zhmotní? V první sérii si děcka vymyslely Demogorgona a puf... byl tam. Tady si borec vymyslel nějakou Vecnu a puf... už je na světě. Zní to zajímavě, ale ta teenagerská omáčka okolo mě fakt nebaví. Určitě by neuškodilo ani ubrat na stopáži. ()

Mr.Apache odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepřekvapilo by mě, kdyby tunel z Ameriky do Kaliningradu vedl přes Oválnou pracovnu. Uplně vidím jak se otevře tajný vchod v knihovně a kolem Ronnieho propochoduje četa ruských vojáků s Hopperem na nosítkách. Jinak cring fest se nám tu zdárně dohrabal až k ubíjející nudě, kdy se na ploše jednoho regulérního celovečerního filmu nestane téměř vůbec nic. Millie brečí, nosáč se diví, tlouštík s umělým hárem, jež mu pohromadě drží čepička, hraje golf... A tak má člověk spoustu času přemýšlet nad tím, jak Joe Keery v seriálu vystřídal už třetí, úplně odlišnou roli, a v té poslední to dotáhl až do funkce Asistenta lesby. Vypnul jsem to po hodině a mé hodnocení plně vyjadřuje pocit, který jsem z toho měl. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V čem mě Stranger Things nikdy nepřestanou udivovat je ten jedinečnej talent s jakým Duffer bros. dokážou perfektně vybalancovat famózní formální stylizaci, hororové prvky, autentickou 80's retro atmošku (You Spin Me Round!) a všechny melodramatický zápletky i podzápletky zabývající se vztahy mezi postavami. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve 35. minutě, když si Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp) a Jedenáctka (Millie Bobby Brown) užívají jarní prázdniny na kolečkovém kluzišti, slyšíme v pozadí píseň „Tarzan Boy“ od italské kapely Baltimora, která vyšla v roce 1985 na jejich debutovém albu nazvaném „Living in the Background“. (Trajektt)
  • Když Robin (Maya Hawke) ukazuje seznam Ricků s účty ve videopůjčovně, pod číslem 10 je uveden Rick Sanchez, což je odkaz na populární animovaný seriál Rick a Morty (od r. 2013). (KGBelik)
  • Na začátku epizody sleduje Max (Sadie Sink) televizní pořad, ve kterém vystupuje Courteney Cox. Vzhledem k tomu, že se tato série odehrává v roce 1986, je to pravděpodobně seriál Misfits of Science (od r. 1985), ve kterém měla postava Courteney Cox (Gloria) telekinetické schopnosti. (KGBelik)

Reklama

Reklama