Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě mi došlo, že Stranger Things nenávidělo Rusy, dříve než to bylo populární. Jinak se to zatím vyvíjí nad očekávání dobře. Je to vtipné, poutavé vyprávění v několika rovinách funguje bezchybně a dokonce je to místy i celkem strašidelné. PS: V této epizodě se odhalí jak se vlastně Red Guardian dostal do Ruského gulagu ve filmu Black Widow. 80% 😅 ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsou horší věci než duchové" aneb ST vysokou laťku neshazují. Bráchové Dufferovi mají zjevně rádi Stephena Kinga a v jejich seriálu je to cítit od začátku, nicméně tuhle sérii jako by King olízl o něco důrazněji (vše OK, pořád se neseme v rovině vlivu a citace, nikoliv vykrádání - tentokrát je cítit zejména TO a Carrie). Vecna frajer, hororové dusno narůstá, killcounter se pomalu a bolestivě otáčí. Jsme v tom zase - všechny série ST se rozjížděly poněkud nenápadně a tentokrát se už vážně vyloženě těším, jaké dějové exploze nás čekají. ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto seriálu se stává karikatura, jejíž aktéři zcela vystoupili ze svých rolí. Příběh postrádá logiku, charaktery prodělaly téměř neodpustitelné změny. Šikana je přehnaná, skoro směšná. Krutosti neubývají, není divu, protože atmosféra prvních dílů je nenávratně pryč. Půlka postav stále dělá prdlajs a děj se natahuje neustálými flashbacky. Jak jinak než na proběhlá znetvoření... Chápu, že některé diváky může stále oslňovat atmosféra 80 let, to je asi tak to jediný, co tomu seriálu zbylo. Walkman, Running up that hill, kterou někteří objevili jako svatý grál (well done, clap clap) a trička s potiskem. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže tu je úplne stereotypné hororové monštrum ale oni sa rozhodli že tam ešte šupnu len tak šikanátorov pre Eleven. Prečo ju šikanujú? Aký majú dôvod? To vám seriál nevysvetlí radšej vám dá kompiláciu ako nejaký čávovia hrajú golf. Je to strašne predvídateľné a fakt ma prekvapuje že toto je od čávov ktorý spravili minulé tri úžasné série. Ale ľudia to milujú takže tak... ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní soundtrack a výbornou příběhovou linku v Hawkinsu totálně KAZÍ příběhová linka s Eleven. Jako vážně? Reálně to není ani vtipný, všechny scény s Eleven a jejími "šikanátory" vypadají a působí jako Wattpad fanfikce psaná 12 letou holkou, určená pro další 12 leté holky. Ale tohle se snad ani těm 12 letým holkám líbit nemůže... Ale DAMN, Psycho Killer... RUN RUN RUN RUN! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Když Robin (Maya Hawke) ukazuje seznam Ricků s účty ve videopůjčovně, pod číslem 10 je uveden Rick Sanchez, což je odkaz na populární animovaný seriál Rick a Morty (od r. 2013). (KGBelik)
  • Rezidence Byersových se nachází na Lonzo Way v Lenora Hills. V ulici Lonzo se nacházel Elliotův dům ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (KGBelik)
  • Události na kluzišti se konají 22. března. Ve stejný den má narozeniny Will Byers (Noah Schnapp). (KGBelik)

Reklama

Reklama