Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrtém epizodě opět další kandidát na nejlepší díl celého seriálu. Obrovský odpal, který posouvá příběh obrovskými kroky kupředu a máme v něm vysvětlení zrodu hlavního záporáka, který se může bez problémů zapsat mezi jedny z nejlepších za poslední roky. Opět jen a jen smekám a hype na zbývající 2 epizody je ukrutný. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skládání jednotlivých kousků do celkového obrazu. Je hezké vidět seriál, kde si tvůrci mohli promyslet děj skrz několik sezón a prezentovat nám výsledek své práce. Samotný postup mě ale tolik neuchvátil. Bylo to takové mdlé. Technicky precizní, až na pár CGI omlazovaček, ale unylé. Je zbytečné si u ST stěžovat na použitá schémata. Celá jeho DNA se nese v poctě doby a její popkultury. Přesto mě klasické postupy jako "přidej se na mou stranu" a "díky dobru porazím arcipadoucha" otravovaly. Dějově se taky nejedná o veledílo přepisující historii. Jedná se o nadprůměr, o tom žádná, ale když padne otázka, co pro vás bylo zásadní dílo na které bude ještě několik let vzpomínat, nebude má odpověď čtvrtá řada ST. Nic to nemění na to, že se těším na závěrečný dvojdíl. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa veľa nových informácií o 001 a o Hopperovej dovolenke na Sibíri. Taktiež El dostal a naspäť svoje schopnosti. Pozoruhodné... Naši drahí bratia musia na niečom fičať, pretože toto je INSANE! Ako prepáčte ale toto museli vymýšľať tak dlho, až sa to prekonbinovalo. Teraz je to tak pomiešané a prekonbinované že je to už blázinec. Ale taký úžasný blázinec. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu to roztahovat, jen řeknu že se v této epizodě podařilo vše, co se podařit mělo. Napětí, zvuk, příběh, smysl, akce...prostě vše na jedničku. Jen mi prvních 30 minut připadalo, že se některé scény až zbytečně moc natahovaly, ale suma sumárum to nebylo na škodu. Všechno to do sebe krásně zapadlo a spojilo, teď už nezbývá nic jiného než zasednou do gauče, a vychutnat si poslední 2 epizody 5. série. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapamatujte si jméno Jamie Campbell Bower, tenhle borec to dotáhne daleko. Jinak bych tuhle parádní epizodu shrnul asi tak, že ani jsem nevěděl, jakou mám pravdu, když jsem u druhé epizody psal, že skutečné zlo se skrývá vždycky v lidech. Chtěl bych umět napsat něco tak neuvěřitelně propracovaného. // Mimochodem, připadají mi dost trapný údivy nad tím, že natáčení seriálu je drahé - 30 mil. $ na epizodu. Ty kráso, vždyť téměř každá epizoda 4. série má celovečerní (70+ min) stopáž! (kromě E03) Navíc je to narvané efektama, skvělým castem, výbornou výpravou a vizuálem. Devátá epizoda má dokonce mít 2,5 hodiny! A natočit to v průměru za 30 mega na epi, to je kurva výkon. Co by za to v Marvelu se svým průměrem 200 mega na film dali. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama