Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až neskutočné ako celú túto sériu ťahá dole dejová linka s Eleven. Tvorcovia nám ukazujú úplne hovadiny a zbytočne sú potom epizódy hodinu a pol dlhé... Taktiež hlavná štvorica detí bola úplne upozadená a v tejto epizóde zažiarili Nancy, Steve, Robin a Eddie a naozaj scény s nimi bolo to najzaujímavejšie čo vzišlo z tejto série. Dejová linka s Ruskom je tiež fajn a na Willa a Mikea sa úplne asi zabudlo. Neviem no mám veľmi rozporuplné pocity z tejto série lebo Eleven robí stále to isté dokola a už ma to nebaví. ()

CarLoSiiin

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uwaaaaaaa kdo tohle vymysli!!! To je neskutecnej narez!!! Stranger Things je snad fakt jediny serial na svete, kde kvalita graduje kazdou serii, to neni mozny proste!! Porad je z ceho brat, porad je to naprosto skvely a uzasny a oh muj boze asi jsem prodelal serialovy orgasmus! Jak mame vydrzet cekani na posledni dva dily, nemam absolutne poneti. PS: Finale teto serie 2 a pul hodiny!?? Tak to je naprosty masakr!!! ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa veľa nových informácií o 001 a o Hopperovej dovolenke na Sibíri. Taktiež El dostal a naspäť svoje schopnosti. Pozoruhodné... Naši drahí bratia musia na niečom fičať, pretože toto je INSANE! Ako prepáčte ale toto museli vymýšľať tak dlho, až sa to prekonbinovalo. Teraz je to tak pomiešané a prekonbinované že je to už blázinec. Ale taký úžasný blázinec. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, celá epizoda už je dlouhá, jako běžný celovečerák. Přesto však nelze nedocenit množství obsahu co se v jednom díle nahromadí a je v momentě připraveno k explozi. Chválím především odhalení zrodu mimořádně zajímavého anti hrdiny, čímž mi tento díl kompletně změnil pohled na do této chvíle spíše prostě smýšlejícího Veknu. Všechny části příběhu bohužel končí v tom nejnapínavějším bodě, kdy je divák pln očekávání a i ten nejmenší kamínek musí protrhnout hráz (geniální marketing). No, nezbývá než vydržet necelý měsíc, což po této epizodě nebude zrovna snadný úkol! ()

Steven47 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprostý orgasmus. To se nedá popsat jinak. Parádní závěrečné odhalení, které nejenom že krásně do všeho zapadá, ale slouží jako skvělé lákadlo na dvoudílné finále - ač jsem se tomu rozdělení divil, tak když už tu řadu rozdělit, tak mě nenapadá lepší pasáž, kde to utnout. Čtvrtá řada je nicméně zatím totální nářez. Poprosím jeden skok časem do prvního července, děkuji. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama