Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film by som rozdelil na dva polčasy.Prvý polčas bol zoznamovací a patrične nudný a ten druhý krvavo akčná Cenobitská jazda.Triky boli o niečo lepšie ako v dvoch predchádzajúcich častiach.Niektoré lakačky boli veľmi ale veľmi slušné.Bavil ma aj príbeh,ktorý sa točil okolo nie moc krásnej sochy.Konečne sú Cenobiti pri sile a je im venovaný väčší priestor ako v predošlých častiach.Táto časť je krvavá a na mňa zapôsobila.Len v tejto časti sa celkom vytratila atmosféra a aj napätím disponovala poskromnejšie.U mňa to bolo za 5* pokým sa nezjavili nové prírastky cenobitov.Takú hŕstku trápnych a totálne nedokonalých kreatúr si film mohol odpustiť. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Presne ten druh 90's nostalgie a neobjektivne hodnotenie k tomu, ako to mám rád. Ale nemôžem inak. Opäť je to jeden z filmov, na ktorých som VHSkovo vyrastal, kombinácia pekelných anglických koreňov a odľahčenej americkej kazetovosti. Kto aspoň trošičku nezažil, nepochopí. Ale i tak...Opäť klobúk dole pred praktickými efektami, tie počítačové aspoň vyčaria nostalgický úsmev. Hlavná hrdinka krásna, vedľajšia postava detto, mnoho nezabudnuteľných scén(klubový masaker, kostol, budova na konci...). Hudba ako vždy geniálna. Posledný poriadny Hellraiser. Až človeku príde smutno, kde sa podeli takéto ambiciózne, veľkolepé projekty, napchaté úžasnými praktickými efektami. A kde sa podel talentovaný žánrový režisér Hickox, respektíve jeho skvelé hororové kúsky. Ach áno, stále môžeme siahnuť po peckách z našich archívov. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

V rámci série je snímek „Hellraiser III: Peklo na Zemi“ poklesem a ze tří prvních je rozhodně nejhorší. Jsou zde pěkné scény, anebo spíše pěkné záběry – například Pinheadův vstup do kostela je úchvatný – ale jsou to jednotlivosti, které zaujmou, nikoli celek, který by dokázal diváka pohltit. Cenobité už na mě nedokáží působit tak děsivě a depresivně jako dříve, jsou to už jen prostě démoni, kteří kolem sebe rozsévají smrt a bolest. A pořád je dokáže sejmout jedna malá kostka. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začíná to zklouzávat k průměru a někdy i k nudě. Příběh je tu jako ve dvou rovinách z pohledu mladé reportérky Joey a dívky z ulice,kterou Joye najde a spolu bydlí ,ale ona odejde a stane se Pinheadovo pomocnící. I Joey se dostane na druhou stranu ,ale za účelem zničit zlo. Za zmínku stojí masakr v klubu Kotelna jinak to někdy místo hrůzy vhání úsměv. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Evidentný pokles oproti prvým dvom častiam, ktoré obe považujem za horrorové skvosty. Tretia časť sa nemôže hrdiť ani len z polovice takou pekelnou atmosférou ako predchádzajúce diely. Stále však sa ešte jedná o pomerne kvalitný a zaujímavý horror. Scenár sa viacej sústredí na postavu Pinheada. Povedal by som, že tento diel je omnoho akčnejší, ako som bol pri "Hellraiserovi" zvyknutý. Ale pri treťom pokračovaní sa to už dalo očakávať. V ostatných dieloch to však už išlo z touto sériou rýchle z kopca. *** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Původní verze filmu měla končit tak, že Joey (Terry Farrell) měla udělat dohodu s Pinheadem (Doug Bradley), že se stane jeho nevěstou výměnou za úspěšný život. Nakonec se ale od tohoto konce filmu upustilo. (ČSFD)
  • Film získal Cenu publika na Bruselském mezinárodním festivalu fantasy filmů. (Terva)

Reklama

Reklama