Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Protože jsem Martyho objevil až s Party Hard (neboli O Shit Party!), považoval jsem za povinnost zmapovat tento mimořádný talent od počátků a abych si to vychutnal chronologicky (příběhy postav z Rumburka se totiž chytře prolínají), tak u tohoto klenotu jsem krom Martyho typického rukopisu ocenil ještě maximálně vytuněný závěr filmu... Takovou brutálně vychytanou pointu nenaservíroval ani Shaymalan s Šestým smyslem nebo Obvyklí podezřelí...:-D ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A máme tu hnedle další kousek od přímo od řezníka :o). To máš tak, když je v neděli 30 stupňů od rána, dítko u babky, to se pak kopří u podobnecj kokotin jedna báseň. Opět potěšila návštěva otce se synem Tomášem na zápase :o). Tihle dva sou kapitola sama o sobě. Příběh poutavější než Jehovova pomsta. Tenhle styl mi celkem sedí, je to sprostý, je to drsný, je to hnusný, ale má to rozhodně svoje kouzlo... ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl Život není krásný a Jehovovu pomstu si nemusí zoufat, film navazuje leda tak tím, že se sem tam objeví známé tváře z Mártyho předešlých dílů, to je ale všechno. Pohl tu zas vyzmrdil naprosto nekompromisní výtvor, který nemá u nás obdoby. Na pomyslné škále od jedné do deseti zvedám prostřední fakáč k nebi a jako správný ateista říkám "nachcat Kristu" a modlím se, abych nedostal rakovinu prdele. Řezníkova filmografie je ale natolik specifická, že pokud je někdo vůči produkci ZNK takzvaně corpus tabula rasa, určitě ho film nijak neosloví, znechuceně si zastrčí péro zpátky do kalhot a n vrchol jeho pyramidy potřeb se dostane možná tak chuť jít se vysrat. Celkově se nedá říct, že by se stylem humoru třetí film nějak lišil, Pohl starší opět homokláduje na výbornou, dokonce se objeví i taťka se synkem a jako vždycky správně zabijou. Řezník nezklamal! Vy zmrdi. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Další z řady Pohlových špinavých filmů. Problém je v tom, že se nepodařil casting. Kromě dobře typologicky vybraného Řeháka a cigoše nepodal nikdo dobrý výkon. I v takovém amatérském flicku se to dá dělat lépe. Humorný zlých situací také nebyla přehršle. Bohužel Máma Má Raka je stagnace, ne posun vpřed. 48%. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že sem měl asi čtyři záchvaty smíchu, musim hodnotit takto. Sežral jsem předtim ale 30 prášků na spaní, jedno sedativum, zapil je flaškou vína a zhulil se jak dobytek. je možné, že pokud se nerozhodnete tento polymorfní narkostyle zkusit taky, film vás bude chvílema i nudit a budete si říkat, že pan řezník odkoukal nějak moc humoru z fekálních amerických komedií. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Když Kamil cvičí v posilovně, můžeme díky zrcadlu za ním vidět kameramana. (ČSFD)
  • Film měl být původně natočen už v roce 2013, ale den před natáčením byl hlavní hrdina umístěn do psychiatrické léčebny. Vzhledem k pečlivě vybranému castingu se režisér rozhodl na něj s natáčením počkat. (venca163)

Reklama

Reklama