Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsou zvraty tak originální, nebo vlastně úplně očekávané? Ono je to vlastně jedno, protože divák bude tak fascinován dementností celého filmu, stejně jakožto zdánlivou nesoudností při rozhodnutí něco takového veřejně prezentovat, že se nechá ochotně fascinovat mizerným herectvím, slabomyslným dialogům i nejhůř natočenými scénami v historii filmu. Protože pobavení je královské. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

To, co jsem napsal o Pohlově Životě, který není krásný, platí do písmene i zde. Oceňuji zachycení typicky české hospodské atmosféry. Je to absurdní, vtipné v rovině zoufalosti a je to trefné, protože tyhle výpitky můžete bohužel najít téměř na každém rohu. Pohl šel tentokrát ještě více do absurdna a nešetřil ani dost nechutnými vtípky. Kdyby k sobě dostal zkušeného scenáristu, nemusel by v určitých momentech vařit z vody a mohla by z toho vzniknout konečně vtipná a odvážná česká komedie. 7/10 ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Věru, byla to ale kokotina. Teda řiťovina. Celou dobu si říkám, že on je u nás doktor. A taky jo! Teda chci napsat, že mi to něco připomíná. No, protože zřím mírné zlepšení kamery a dokonce i výkonů osazenstva, ač amatérské povětšinou zůstávají, přivřu v derniéře bulvu víky a nechám obligátní, již pro předcházející dva výtvory použité, tři. Ale nevím, jestli se z té variace na pohádku O kohoutkovi a slepičce dá ještě něco vyždímat, i když některé momenty byly povedené. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého, ty tam jsou nešvary obou předchozích dílů. Neroztříštěný a zároveň skvěle nadupaný příběh, výborní (ne)herci, a na amatérský kraťas překvapivě kvalitní zpracování (tedy aspoň v porovnání se dvěma předchozími díly). Megadrsný gag s těhulkou z jedničky zůstal bohužel nepřekonán; mohla ho trumfnout scéna z lesa (ta, ve které Kamil omylem "k smrti umlátí" jiné "vypatlané retardy" než měl), ale režisér asi nesebral chuť nebo odvahu k jejímu natočení a ponechal ji jen v divákových představách. Ale zase se filmu podařilo vyvolat můj nejhlasitější chechot z celé volné trilogie - odrovnal mě totiž dvojitý arschtwist! ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Řezník má možná nejúchylnější humor v Čechách, což mi vyhovuje :D Za půl hodiny jsem se zasmál hodněkrát, ale přišlo mi, že v druhé půlce šla kvalita vtipů a hlavně příběhu dolů a na konci už mi některé zvraty a scény přišly vyložěně špatné. Každopádně myslím, že jsem někde četl, že tohle bylo režisérovo poslední amatérské dílo, a další film už by měl být na úplně jiné úrovni. Tak se těším a doufám, že to bude opravdu profi dílo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)
  • V čase 27:59 je zřetelně vidět, že teplota v sauně je pouze 23°C. (DJDVD)

Reklama

Reklama