Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu obsadili dvě menší role známí horrorcore zpěváci. Roli řezníka ztvárnil Evil Dope, zakládající člen skupiny Terror Crew, kterou založil společně s Haadesem, který se naopak ujal role feťáka, který přepadne řeznictví. (DJDVD)
  • V čase 4:25 je možné vidět autora snímku, Martina Pohla, v roli Kamilova zeťáka. (DJDVD)
  • Postava poručíka Dana byla inspirována stejnojmennou postavou z filmu Forrest Gump (1994). Martin Pohl navíc často využívá postav mrzáků v komiksech „Martyho frky“ nebo v hudební tvorbě, viz píseň „MC Půlkin“. (DJDVD)
  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)
  • Film měl být původně natočen už v roce 2013, ale den před natáčením byl hlavní hrdina umístěn do psychiatrické léčebny. Vzhledem k pečlivě vybranému castingu se režisér rozhodl na něj s natáčením počkat. (venca163)

Reklama

Reklama