Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

H34D 

všechny recenze uživatele

To, co jsem napsal o Pohlově Životě, který není krásný, platí do písmene i zde. Oceňuji zachycení typicky české hospodské atmosféry. Je to absurdní, vtipné v rovině zoufalosti a je to trefné, protože tyhle výpitky můžete bohužel najít téměř na každém rohu. Pohl šel tentokrát ještě více do absurdna a nešetřil ani dost nechutnými vtípky. Kdyby k sobě dostal zkušeného scenáristu, nemusel by v určitých momentech vařit z vody a mohla by z toho vzniknout konečně vtipná a odvážná česká komedie. 7/10 ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že sem měl asi čtyři záchvaty smíchu, musim hodnotit takto. Sežral jsem předtim ale 30 prášků na spaní, jedno sedativum, zapil je flaškou vína a zhulil se jak dobytek. je možné, že pokud se nerozhodnete tento polymorfní narkostyle zkusit taky, film vás bude chvílema i nudit a budete si říkat, že pan řezník odkoukal nějak moc humoru z fekálních amerických komedií. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Další z řady Pohlových špinavých filmů. Problém je v tom, že se nepodařil casting. Kromě dobře typologicky vybraného Řeháka a cigoše nepodal nikdo dobrý výkon. I v takovém amatérském flicku se to dá dělat lépe. Humorný zlých situací také nebyla přehršle. Bohužel Máma Má Raka je stagnace, ne posun vpřed. 48%. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste rozhodně nikdy nechtěli vědět o nejúchylnějším černém humoru a báli jste se na to byť jen pomyslet v podání Tarantina z Rumburku s neodmyslitelnými třešničkami v rektu v podobě jako vždy dokonale bukanýřícího Pohla seniora, milujícího otce (alias vlhkého snu mnoha zasloužilých pracovnic OSPOD) a posledního žijícího übersoldata od elektrikářů. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)
  • V čase 27:59 je zřetelně vidět, že teplota v sauně je pouze 23°C. (DJDVD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno