Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Diskuze

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Rayen1

Zatímco s tebou a s Schuebelbachem musí večírek zářit :) Seriál není vtipnej, je tam pár hlášek a to je asi tak vše.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Rovensky , PaulCZE

S váma dvěma musí bejt asi na večírkách fakt zábava, co? Nemůžete si prostě jen užít dobrej a vtipnej seriál a ty svoje politický konspirace a pomatený bludy, jak sluníčkáři dostali seriál, si nechat pro sebe? Nikdo na ně totiž není extra zvědavej...

na příspěvěk reagoval PaulCZE

Schuebelbach

Schuebelbach (hodnocení, recenze)

Zdeněk Godla je v roli Franty TAAAAK skvělý a tak ohromující, že pokud budou tvůrci chtít docílit toho úplně maximálního účinku a budou nás diváky chtít naprosto a totálně odrovnat, tak ta jeho postava bude na konci muset tragicky zemřít.

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Rovensky

Sluníčka dostali svůj seriál, tohle je předzvěst všech sraček co se budou z Kavčích hor linout v následujících dekádách.

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rovensky

Rovensky (hodnocení, recenze)

Konečně se objevují jasné rysy zadání ČT. Už jsem měl strach, že zůstane jen u homfóbního rasisty Edy, ale už se přidal i hlavní hrdina, který do konce seriálu určitě nezůstane jen u kuřby, ale vidím to aspoň na politickou kariéru v zastupitelstvu za Chánov, a skrytě i nejpozitivnější hrdina Franta, který nabízí své láskyplné služby bez rozdílu. Kult všeobecného smíření pod rouškou jakoby nekorektnosti z toho trčí jak Edovo ***.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, PaulCZE, Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Trochu to polevilo v množství gagů, ale pořád je to skvělá zábava :)

Reklama

Reklama