Reklama

Reklama

Viktor Taransky je režisér, scenárista a producent, kterého v poslední době pronásleduje pořádná smůla. Jeho poslední film byl propadák, teď mu utekla hvězda jeho nového filmu, rozmazlená Nicola. Viktor rozmary herců nesnáší, proto by se bez ní klidně obešel, jenže studio se obává pomsty herečky, a tak raději zruší smlouvu jemu. Zatímco si Viktor vyklízí kancelář, nabízí mu neznámý muž možnost využít "umělé herce". Zničený režisér mu nevěnuje velkou pozornost. Po několika měsících je mu doručen od neznámého balíček s harddiskem a speciálním programem, v němž počítačem simulovaní herci vypadají jako skuteční. Viktor si vybere simulaci číslo jedna, étericky krásnou Simone, kterou obsadí do hlavní role a natočí s ní film za své peníze. A pak se stane něco nečekaného, z jeho nového snímku je obrovský divácký hit a z neznámé herečky superhvězda... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Jaktoze je to modry??? Tezce nedocenena dokonalost, famozni namet, excelentni herectvi, skvela hudba, zasadni myslenky, dokonce jsem se u toho nekolikrat silne zasmal, coz se vetsinou nedari docilit ani regulernim komediim. Sila umele vytvorene persony. Pro me obrovske prekvapeni a necekany masterpiece. Doufam, ze se Niccol vrati k top kvalite svych ranych del, protoze posledni dobou mu to zacalo kapku skripat. 9/10 ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Musím konstatovat: Skvělé ba i přímo dokonalé! Tento film představuje originální nápad, který je výsledkem toho, jak člověk propadne závislosti. Čím více člověk chce, tím je to pro něj horší. V tomto filmu je velice zábavnou formou zachyceno davové šílenství, sahající ke kontinentálnímu až k celosvětovému po jedné fiktivní figurce. V jistých momentech jsem se opravdu nekontrolovatelně zasmál, jak má být ve správé komedii - navíc s Al Pacinem (a to se jen tak nevidí). Jasný důkaz toho, co dovede provést moderní počítačová technologie. Komedie, která si mě opravdu získala. Komedie, která se ke konci mění v drama, částečně až místy ve smutnou záležitost. Avšak nenechte se mýlit :)) ke konci jsem byl opět příjemně překvapen. Sečteno, podtrženo. VIRTUÁLNĚ NAVŽDY! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Aby se režisér Al Pacino dostal opět na filmové výslunní, musí si stvořit novou hereckou hvězdu, která však ožije pouze v hlavách počítačů a nakonec hrdinovi přeroste přes hlavu. Velice zajímavý snímek se standardně skvělým výkonem Al Pacina a osobitou režií Andrewa Niccola. Bohužel prvotní nadšení a jedinečnost, upadá v celé druhé půlce filmu. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Jak jsem Simone viděl, hned jsem si vzpomněl na snímek Tintinova dobrodružství. Protože tohle je prostě budoucnost Hollywoodu a Andrew Niccol tímhle snímkem trošku předběhl dobu i když trošku očekávanou. Mám rád, když si někdo z Hollywoodu dělá srandu a Niccol si tu srandu dělal celou stopáž. Chce to asi odvahu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ač se Simone zpočátku jeví jako tuctová komedie s šedivě průměrnou a mnohokrát viděnou romantickou linkou, musím říct, že se mi velmi líbí, jakým směrem nás posléze začne Andrew Niccol vést. Kombinace lehkého a osvěžujícího humoru s "krutou" satirou na popkulturní společnost vychází s ohledem na úvod filmu až překvapivě dobře. Simone baví svou absurditou, vybízí k zamyšlení svou trefností a nakonec vzhledem k sympatickým hercům dokáže i trošku "pohladit po duši" svým klišovitým závěrem, aniž by v diváku vzbudila zdání, že je úplny idiot... Pěkná, odpočinková podívaná. 7/10 ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Za záverečnými titulkami následuje ešte potitulková scéna. (ad0lph)
  • Vo filme môžeme viackrát počuť melódiu piesne "Adagio for Strings", ktorú hlavná postava použila do svojej snímky Východ a západ Slnka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama