Reklama

Reklama

American Gothic

(seriál)
Mysteriózní / Drama / Thriller
USA, 2016, 9 h 4 min (Minutáž: 40–43 min)

Kamera:

Alan Caso, John Dyer

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Catalina Sandino Moreno, Juliet Rylance, Antony Starr, Justin Chatwin, Megan Ketch, Elliot Knight, Stephanie Leonidas, Gabriel Bateman, Virginia Madsen (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Členové prominentní bostonské rodiny mají podezření, že jeden z nich spolupracuje s nechvalně známým sériovým vrahem. (tribican)

Recenze (38)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se v tom člověk začne hrabat a rozpitvávat každý díl do nejmenších detailů, musí dojít nutně k závěru, že zápletka sama o sobě vystačí sotva na tři epizody a konstrukce, které seriál postupně vytváří, sice mají logiku, ale jsou poněkud chatrné a zavánějí ryzí účelovostí. Jenže když se v tom člověk hrabat a pitvat nebude, užije si strhující sondu do jedné ušpiněné bostonské rodinky, která se před guvernérskými volbami musí vypořádat se sériovým vrahem ve svém středu. K neutuchajícímu tempu a zdařilému vodění za nos se přidávají i výborní herci, jimž v mých očích jednoznačně vévodí Juliete Rylance, která byla na zabití i k sežrání. Doufám, že schválení druhé řady bude jenom formalitou. 80% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Když jsem hloubal nad tím jak bych toto ohodnotil, tak se toto dá charakterizovat jednoduše slovem "jednohubka". V podstatě suprová show, kterou sledujete v mém případě třeba týden nebo dva, v celku se dobře bavíte, postavy mají charaktery, není to žádná cheapy záležitost, kde postavy nemají rozum a má to i v celku napínavou detektivní zápletku. U tohoto seriálu si ale nedokážu představit druhou sérii. Nejenom, že by to nezapadalo, ale docela by to zničilo i celkový dojem z toho seriálu. Jsem rád, že opět někde vidím mistra Starra, kterému tahle role z půlky seděla a z půlky totálně ne. Budu doufat, že ho uvidím konečně i v něčem dalším. Rozkrývání pravdy o této rodině se mohlo pojmout všeljak. Mohla to být třeba i šestidílná, ne-li i třídílná mini série, který by se odehrávala v uzavřeném prostoru a tajemství by se samo pomalu a jistě odhalovalo. Ale to asi moc vykrádám Deset malých černoušků co? Nevadí. Reputace dobrá. Až na pár slabších dílů skvělá minisérie. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Krimi soap operka s naprosto očividným úmyslelem všechno totálně zamotat. Místy otravné a vlekle vlezlé. Casting je ohavný a staticky umělý. Ale řekl bych, že to byl úmysl. Nakonec docela překvápko. Díky za zrušení. Tohle by podruhé nefungovalo. No a dík i za Tondu Hvězdu. Tu chudinku z poslední série Banshee už mu holt nikdo neodpáře. Černohumorné prvky byly vážně vkusné, dáli se to v krimi kýči vůbec použít. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

The Family mi prisiel velmi podobny, avsak rozhodne kvalitnejsi. Tu mi postavy a ich konanie prisli az prilis "babkovite", ci nastrcene. Mierny nadpriemer, avsak vybavovali sa mi mnohe paralely so spomenutym serialom, naviac neboli zahrane s takym nabojom ako tam. Na zabitie nudy ujde, inak nic extra. Skoda. Chytlavy nazov sice navnadil, mna osobne hlavne privlastok "mysteriozny", avsak prevedenie ma neoslovilo. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem zábavnou krimi podívanou, ale překonalo to má očekávání. Uvidíme, zda i další díly budou tak povedené. Antony Starr z Banshee zatím obsazení podle předpokladů vévodí. Pilot - 80% Co se zdálo jako pouhá letní oddechovka, se postupně proměnilo ve velmi vydařenou mysteriózní krimi se spoustou twistů. Tvůrci měli celý příběh dokonale vymyšlený, všechno do sebe postupně dokonale zapadlo a finále mi jednoduše vytřelo zrak. Hodně oceňuji proklatě černý humor, který seriálu dodal tu správnou šťávu. Sami tvůrci přiznávají velkou inspiraci filmy bratří Coenů a právě v těch černohumorných scénkách je to hodně znát. 1. série - 90% ()

Galerie (98)

Zajímavosti (1)

  • Stanice CBS se rozhodla seriál po první sérii ukončit na základě nepříliš dobré sledovanosti. (maxXxic)

Reklama

Reklama