Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Časožrouti jsou televizní film podle Stevena Kinga a televize ho většinou(Stejně jako jiné adaptace TO nebo Posledni Boj) vysílají rozdělené.Nutno dodat,že naočit 180 minut takhle zajímavého filmu na celkem logických závěrech,které však velmi často pokulhávají(např. časová trhlina jako svítící tunel nebo vytažení nože zabrání vnitřnímu krvácení???:-)) je určitě složité.Proto dávám lepší ***1/2 ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak. Film má atmošku. To se nedá upřít. Sympatického dobráka Davida Morseho a někdy naprosto satanisticky zlého a nepříjemného ( bohužel někdy i trapně přehrávajícího ) zmetka Bronsna Pinchota. Zajímavou hudbu a ošklivou blondýnu s hezkýma očima. Je to dlouhé, ale uteklo to.Pořád se něco děje. Pár dialogů bych, ale předce jen vynechal. Působí nepřirozeně uměle. Ale ten největší kámen úrazu jsou samotní Časožrouti. Tak špatné počítačové efekty jsem asi ještě v devadesátkovém filmu neviděl.Díky bohu, že se zastaví jen na chviličku. Ale i díky té chvilky jsem měl chut stáhnout hodnocení na trojku. ()

Reklama

willis 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytečně roztažená 150 stánková novela do 3 hodin a v některých chvílích se postavy chovají dost nelogicky(při ohrožení furt něco vysvětlují i když nemají čas) a casting mi taky nesedl, ale na TV zpracování nadprůměr a příležitost pro Kinga aby si opět střihnul roličku. Je potřeba tohle zpracování hodnotit jako tv sérii, jinak by byl výsledek horší. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Otřesné herecké výkony a ještě horší triky. Chce to chvílemi silnou povahu. Knižní předlohu jsem četl a ta je naprosto fascinující, avšak film je vskutku o několik úrovní níž. Zřejmě nejvěrohodnji je zpracována postava Boba Jenkinse, ale většina ostaních postav je na tom vážně špatně. Druhou hvězdičku dávám za ten knižní námět. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kingovu předlohu jsem dosud nečetl a ani po dvou zhlédnutí této filmové verze (2x90 minut) se k tomu nechystám. I když zvědavost, zda je to stejně nudná a nezajímavá sračka, je docela veliké. Přitom první film je poměrně dost napínavý, ten druhý to ale všechno zavede do hodně nepříjemných vod. K tomu ještě ploché postavy (v jednom případě doslova) a vševědoucí slepá holčička, podobné postavy mi prostě pijou krev a kazí jakýkoliv příběh. Obrovská slabota. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama