Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lehkomyslný mladý zlodějíček Jack Ryan si nedělá příliš starosti s dodržováním zákona a nevydrží dlouho na jednom místě. Jediné, co k životu potřebuje, jsou mořské vlny, na nichž se může prohánět na surfu. Nedávno dorazil na Havaj a našel si práci na stavbě u Raye Ritchieho, stavebního magnáta, který se rozhodl postavit rekreační středisko navzdory protestům místních obyvatel. Kvůli jejich demonstraci nemohou dělníci začít pracovat a Jack se hned první den dostane do sporu se stavbyvedoucím Lou Harrisem. Tomu se totiž nelíbí jeho nápad zahrát si během nucené pauzy baseball. Nakonec ho mladík praští baseballovou pálkou, je vyhozen z práce a zatčen. Pobavený soudce Walter Crewes ho však propustí, a dokonce mu nabídne práci údržbáře a bydlení ve svém letovisku. Upozorní ho také na Rayovu milenku, svůdnou Nancy Hayesovou, a prozradí, že zdaleka není tak nevinná, jak vypadá, a že už několikrát stála před soudem. Jackovi se tak líbí, že ji navštíví v Ritchieho domě. Zjevně si padnou do oka a dívka mu prozradí, že Ray má na své chatě dvě stě tisíc dolarů v hotovosti na úplatky. Chce milence opustit a okrást, a k tomu potřebuje Jacka. Ten se sice nechá přemluvit, čeká ho však řada potíží, ať už je to Ritchieho věčně opilá manželka, občasný kumpán Frank Pizzarro, naštvaný Harris, nebo nepředvídatelná Nancy. Ta má nejen rozehraných několik partií současně, ale také nejedno tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

JUWA 

všechny recenze uživatele

Gary Sinise a Morgan Freeman zase dokazujú že sú prvotriedni herci.Ale ako je možné,že prijali úlohu v takejto kravine ? Celý film by sa dal opísať takto:záber na chlapčenský úsmev Owena Wilsona,záber na krásnu Sarah Foster,záber na namachrovaných surfistov,záber na Havajské ostrovy...a to je všetko! Komédia bez jediného vtipného momentu,ktorá sa chce v ,,šokujúcom,,závere tváriť inteligentne,ale divákovi je pointa úplne ukradnutá,pretože film sa ani nesnaží navodiť dojem,že v ňom aj o niečo ide.Účasť toľkých hereckých hviezd je mi záhadou. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film na sobotní odpoledne. Owen Wilson a Morgan Freeman jsou samozřejmě skvělí, bohužel jsou skoro to jediné, co drží tuhle krimi-komedii pohromadě... I přes nijaký scénář se dá film vpohodě dokoukat a morbidní rozhovory ve finální scéně mírně připomínají slabý odvar Tarantinovských dialogů. Btw... Charlie Sheen je bezkonkurenční.:-D ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Někdo jsou věci přesně takové, jak vypadají!!! Frajerský zlodějíček jeho femme fatale a jedna velká akce. Z prvotřídního obsazení udělal prázdný scénář a nevyužití některých postav (především Ch.Sheen) celkem nudné pokoukání – Owen Wilson je jedním z mých oblíbenců, ale tohle je jeden z jeho nejslabších filmů. ()

Dr.Kepler 

všechny recenze uživatele

jako zábavná oddychovka proč né.. dobří herci.. nádherné prostředí tepla, slunce a pláží... opepřená stejně pozitivní hudbou, na druhou stranu všechny filmy nemůžou být točeny podle nějakých vážních témat, nebo ponurých filmů.. podle mého názoru jich je takových plno.. myslím, že takovýchto filmů je potřeba jen a jen více.. nevidím důvod proč bych tomuhlen snímku nemohl dát (7/10) ()

vojta033 

všechny recenze uživatele

Obsazení: super; Děj: průměr. Asi nejde o žádnou super věc, ale když do toho člověk jde s tím, že nic nečeká, tak ani zklamání není takřka žádné. Popravdě sem se mockrát nezasmál. Jako malý odpočinek mezi učením dobré. Viděl bych to tak 2,5 * a tu poslední půlku dám, za délku, která byla vzhledem ke kvalitě ideální. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama