Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve druhé epizodě se Todd díky loterii stává asistentem Dirka Gentlyho. Ken se stále nachází v mimořádně nepříjemné situaci a seznamujeme se s Toddovou sestrou Amandou (Hannah Marks) a její psychickou poruchou. Farah Black (Jade Eshete) zjišťuje, kdo stojí za jejím uvězněním. Situace se vyostřuje, když Todd a Dirk vnikají do domu, v němž je držena Lydia (Alison Thornton), a zmocní se psa, což vyústí v noční předávku na mostě, která se nečekaně zvrtne. (Necrotongue)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po naprosto šíleném prvním dílu přišlo konečně nějaké to vysvětlování toho, co jsme viděli, a nejen, že to začíná dávat smysl, ale  se svým specifickým smyslem pro humor to přechází do tajuplna a sci-fi, což mě baví. Jen po to prvním dílu už to není takový nářez, i když některé hlášky jsou skvělé. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám z toho cítit 2.sérii Psychoville, až mám pocit, že se všichni přeživší nakonec sejdou v instituci podobné Andrews Nanotech :D Ale i tak mi ten druhý díl sedl o dost víc, všechno zde funguje mnohem líp a bavilo mě to od začátku až do konce. Tak uvidím, s čím tohle ještě vyleze, protože druhý díl mě navnadil skutečně hodně. Silné 4* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat kvantum wtf-momentov, na ktorych slape cely serial a i par ochotnickych a divadelno-amaterskych vystupeni, ktore to tahaju dole. Zatial sa do stale da. Som zvedavy, o co vlastne ide. :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mě bavila ještě více než předchozí díl, děj se výborně rozběhl, jednotlivé dějové linie začínají tvořit zajímavou a zábavnou mozaiku a já se těším, jaká šílenost se objeví příště. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama