Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Takže FOX to s mutanty v TV nakonec myslí smrtelně vážně. Jo ty prachy jsou na tom vidět a já doufám, že si nevyčerpali rozpočet na té závěrečné scéně, protože ta byla na televizní poměry parádní. Snad si budou podobnou kvalitku držet i další díly a nedopadne to jak lehce nadprůměrný Westworld. Našlápnuto to má kurva dobře! ()

geklon

všechny recenze uživatele

Nevim.....počkejte........ne, nevim o co tu do prdele šlo. Asi až moc prvoplánově totálně nevstřebatelné na první dobrou či zlou, každopádně dost stylové a kurevsky koukatelné. Žádná smutná podívaná jako Leftovers, žádná sebezničující WTF depka jako Mr.Robot. Legion je milá superhrdinská jednohubka zabalená v rubikově kostce. Uvidíme kam mě tenhle seriál posune, ale tohle zkouknu asi celý. 81%. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovská změna, dívat se najednou na něco, kde nevíte která bije. Chce to velkou dávku trpělivosti a chtění porozumět. Nepomůže vám přemýšlení, ani pozorné sledování děje...tady jsou scénáristi nejen napřed, ale i mimo to, na co je běžný sledovač seriálů zvyklý. Takže je to spíš o pocitu, o tom, jestli je vám David sympatický, nebo zda vás zaujala práce s kamerou, střih, hudba.... . Mě jo, takže se na další díly podívám. A to i když konec tohoto dílu trochu ujel a objevily se jak mizerné triky, tak, nezvládnutá akce. Legion o tomto ale určitě nebude, takže to klidně přehlédnu. Souvislost s X-Many zatím vypadá jen jako formální záležitost, aby tvůrci nemuseli představovat mutantí universum. Tohle je jiná liga...možná snad i jiný sport :o) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kokos. Pôvodne som chcel pre celkovú chaotickosť (ktorá je, samozrejme, schválnym umeleckým zámerom - dej sa odohráva v blázinci, jedna z postáv je dlhodobo zdrogovaná a iná do seba dokáže "nasať" psychiku iných postáv -, ale proste je to s pribúdajúcimi minútami čoraz náročnejšie na pozornosť) dať "len" 60%, ale potom to prišlo. Úžasná tanečná scéna (ktorá sa síce nechytá na obdobnú z druhej sezóny American Horror Story a je dosť krátka, ale i tak je úžasná) a šialené finále. Tieto dve scény (a poetické pasáže z detstva) mi naznačili, že sa veľmi pravdepodobne pozerám na výnimočný seriálový počin. Ďalší. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsem kyborg, ale to nevadí meets No One Lives Forever. Audiovizuálně vypiplaný nekomiksový psychedelický trip, kterému nelze nic vytknout přesně do momentu, kdy se plně překlopí v standardní komiksárnu a ukáže se, že o oné zdánlivě sofistikované rafinovanosti platí prosté "skutek utek" více než co jiného. V ten moment můj zájem opadl k bodu mrazu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama