foto

Hamish Linklater

  • nar. 7.7.1976 (39 let)
    Great Barrington, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Ithaca
Sázka na nejistotu
When I Live My Life Over Again
2014 Angriest Man in Brooklyn, The
Kouzlo měsíčního svitu
2013 Crazy Ones, The (TV seriál)
Redemption Trail
42
2012 Bitevní loď
Lola Versus
Newsroom (TV seriál)
2011 Budoucnost
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2008 Violent Kind, The
2007 Konečná verze
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Fantastická čtyřka
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Happy Family (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Život v tranzu

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace