Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Tak tady se jedná o nekompromisní pecku. Už velmi dlouho se mi nestalo, abych epizodu seriálu sledoval s takovým zápalem jako u Legionu. Ono ostatně pokud tuto epizodu přestane byť na chvilku sledovat tak byste se mohli i dokonce ztratit , jelikož Legion přináší poměrně komplexní dějovou výstavbu, která však má hlavu a patu a pokud onen pozor dávat budete, tak se neztratíte. Příběh, který zde byl naznačen vypadá docela lahůdkově a co se týče komiksové zábavy, rozhodně se jedná asi o nejzajímavější počin (za posledních let taktéž asi nejzábavnější a celkově nejlepší). Předlohou jsem sice nepolíben, ovšem po tomto mám minimálně chuť si nějaké základy alespoň pročíst. Rozhodně tedy televizní zábava na úrovni. 100% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovská změna, dívat se najednou na něco, kde nevíte která bije. Chce to velkou dávku trpělivosti a chtění porozumět. Nepomůže vám přemýšlení, ani pozorné sledování děje...tady jsou scénáristi nejen napřed, ale i mimo to, na co je běžný sledovač seriálů zvyklý. Takže je to spíš o pocitu, o tom, jestli je vám David sympatický, nebo zda vás zaujala práce s kamerou, střih, hudba.... . Mě jo, takže se na další díly podívám. A to i když konec tohoto dílu trochu ujel a objevily se jak mizerné triky, tak, nezvládnutá akce. Legion o tomto ale určitě nebude, takže to klidně přehlédnu. Souvislost s X-Many zatím vypadá jen jako formální záležitost, aby tvůrci nemuseli představovat mutantí universum. Tohle je jiná liga...možná snad i jiný sport :o) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zdráhal jsem se, poměrně dlouho. Celé mi to přišlo vyloženě jako vychtěný koncept, který se sice prezentuje jako chutný přídavek k X-menům, ale každému snad muselo být jasné, že to právě vůbec. Nehledě na to, že téma psychiatrické léčebny (nebo respektive nějaké variace na to) úplně nevyhledávám a už jsem z tohodle prostředí viděl tolik filmů a seriálů, že už to ve mně nijak extra nerezonuje. Ovšem Pilot mě překvapil. Už týden přemýšlím, jestli do té míry, abych zkouknul i zbytek, což mimochodem stále nevím, jelikož toho vychází tolik skvělého a nerad bych ztrácel čas něčím méně skvělým (od toho už mám zaběhlé cw komiksovky ještě z dřevních dob). Legion je překvapivě hodně o hudbě, o střihu zvyku a samozřejmě halucionogenních představách sebe sama. Což se člověk dočte v každé recenzi. Jenže až na vlastní triko jsem si osvědčil, že v téhle kombinaci to opravdu funguje a ten delší první díl mi docela hezky utekl. Zajímalo by mě, jestli to má však potenciál ještě nějak dále ohromovat. Poradíte mi někdo? 🙂 Nuž, třeba mi to usnadní Disney, jestli provede nějakou čistku ve Fox impériu.. ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem dal šanci seriálu podle komiksu a po všech těch standardních konvenčních akčních sériích typu Arrow nebo Flash je Legion hodně jiná káva. Po prvním díle úplně nevím co si mám myslet a trošku se bojím že styl, do kterého první díl nakročil mi sedět nebude, přesto dám ještě pár dílům šanci. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Je to ine. A audiovizualne sa niekto namakal, o tom ziadna. Ale presvita tym taka ta naivita, co tak nemam rada na komiksovych pocinoch. A stavam sa alergicka na nevedomie, ci je dej skutocny/sen/iluzia/minulost/buducnost atd, moze to prospiet svojmu ucelu v ExistenZ, Inception a pod., ale nie vo filmoch a serialoch, ktore nie su primarne o tom sakra, tam je to len navysost otravne. :( Pochybujem, ze si pustim dalsi diel. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno