Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to sračka, ale ty dvě hoďky v autobusu pěkně utekly a já se párkrát pobavil. Zejména už zmíněná hláška (sry za vykrádačku): "- Kde ses to naučil? - v GTA3 - A půjčíš mi to? - Máš plejáka dvojku? - Ne, mám jenom Gamecast - No počkej, je Dreamcast a Gamecube - Hele, víc si dovolit nemůžu, jo?!" ()

EnneX odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říci co vedlo Whitesella natočit něco takového. Hip Hop je pro mě nejoblíbenějším žánrem už od 93 roku. Celou tu dobu sleduji jak se mění a jak se natáčí šílenosti typu Breakout atd. Je škoda, že díky takovým filmům se na tenhle žánr spousta lidí dívají skrz prsty. Ještě, že existují skvosty jako Hustle and Flow, 8 Mile, Nevyhrožuj a další, který stojí za to vidět. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pokus o paródiu na 8th Mile, ale toto nebol ani odvar z Eminema, celé je to o afekte a scénkach, ktoré sa nasilu tlačia ako vtipné, smiešne, úsmevné, ale sú len karikatúrou na seba samých. Aspoň, že Regina Hall mala miestami krátku sukničku, inak sa na nič pozerať nedalo. ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Ta se dívám, že jedině divočák pochopil proč byl tenhle film natočený: Divočák píše >> "Tenhle film by měli povinně pouštět všem těm "white pseudo hip hop gheto nigga" debilům, které každý den hojně potkáváte po městě a kteří se ve drahých značkových hadrech za peníze od maminky potulujou po ulících, hulí po parcích, na každém druhém kroku hodí nějaký tan "freestyle" a myslí si, jak strašně nejsou "Khůůůl". Konečně by jim snad aspoň trochu docvaklo, jak moc je všichni kolem nich mají za blbce." --- Přesně tak to vidím já .-) ()

silent cut odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se mi stává, že je mi za filmového hrdinu stydno. Znáte to... Takové ty zahanbovací scény, kdy to jde ne ke dnu, ale pod něj... Tak tohle jsem při sledování téhle sračky fakt neměl. Onen pocit studu totiž vychází z předpokladu, že se divák s hrdinou alespoň trochu sžije. NE! Nejsem zaujatý. Ještě týden po Ali G in Da House jsem na všechny kolem sebe halekal RESTECPA a svojí čubku plácal po zadku všude, kam sme přišli... Ale tohle ne... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama