Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně trapná komedie v hlavní roli s vymaštěným bělochem, co si zoufale hraje na černocha a snaží se rapovat. K tomu mu dopomáhají dva únosci, kteří však únos jen předstírají. Tak hlavně ve filmu nenajdete jedinou postavu jejíž IQ by se snad jen přibližovalo blekotajícímu chovanci zvláštního ústavu a být občanem Malibu, tak se za tuhle degradaci opravdu stydím. Nezasmál jsem se snad ani jednou, ale v trapnosti tenhle paskvil fakt vyniká. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Van Tongeren: 1. Girls, Girls - Snoop Dogg ,2. I Told Ya - Grandaddy souf ,3. Most Wanted In Malibu - Jamie Kennedy AKA B-Rad ,4. Chug-A-Lug - Pastor Troy ,5. Really Don't Wanna Go - David Banner ,6. Crush On You - Mr. Cheeks ,7. Blah, Blah, Blah, Blah - 702 ,8. In Here Ta Nite - Rated R ,9. That's Dirty - Dirty ,10. Play That Funky Music (White Boy) - Young Dre ,11. I Want You Girl - Butch Cassidy ,12. California - Akia ,13. Choppa Style - Choppa ,14. Get Back - 504 Boyz , ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně bych se k tomuto ‘Mistrovskému kousku‘ nikdy nedostal, ale když cestujete v SA a nic jiného vám nezbude, tak si ty sluchátka nasadíte a takovou ptákovinu shlédnete až do konce a myslím, že zde nejsem jediný. Hlavní ‘neherec‘ je až nemožně trapný. Je zde až škoda některých dobrých herců jako je Kal Penn nebo Greg Grunberg. Děj je předvídatelný, hloupý a jelikož jsem odpůrce raperů a jakýchkoliv skákacích hopů, tak jsem na to hleděl se znechucením. V traileru je většina lepších scén, jestli se dá v tomto případě použít slovo lepší. Ale dobrá, pár hlášek je docela směšných, možná 2 hvězdami přeháním, ale úplný odpad to není. PS: Kde jsi se to naučil? V GTA3. ()

Kaja 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná komedie o hochovi z bohaté rodinky z Malibu, který si hraje na velkého černocha-rapera, kterým ale asi v duši je. Hlavní bílý hrdina není nic moc, ale alespoň to zachraňuje dvojice herců, kteří jsou jimi i ve filmu a to Taye Diggs a Anthony Anderson, jinak se nejedná o nějaký super kousek, jen taková oddychovka. ()

Vercetti 

všechny recenze uživatele

V dřívějších dobách, kdy jsem ještě místo kalhot nosil pytel od brambor, v dobách, kdy jsem si začal kurvit uši a vkus skřeky majetných amerických opičáků a s kamarády jsme si povídali o tom jak bychom conejlíp tuningově dokurvili starý Škodovky, Golfy, Kadety, Vectry a jiný vraky, na který dneska nemám ani v sériový výrobě, jsem tuhle věc měl velmi rád a smál jsem se u toho tak, že jsem prskal kusy granulí na tátovu televizi. Ale časy se mění a lidé též. Dneska je to už jenom nostalgické guilty pleasure. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno