Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masaru Kato je na cestě z práce domů svědkem strašlivého incidentu v metru, kde je napaden starší muž. Když se Kato pokouší zraněnému pomoci, pozornost útočníka se zaměří na něj a Kato je ubodán k smrti. Toto však není jeho poslední hodinka, a tak se mladý muž probouzí v tajemném pokoji. Zde se potkává s televizní celebritou Reikou Shimohirou, postarším pánem Yoshikazu Suzukim, tajemným mladíkem Joichirem Nishim a naštvaným mužem, který se ani neobtěžuje představit. Od Suzukiho se Kato dozvídá o tom, že i oni kdysi zemřeli a stejně jako on se objevili zde. Pokoji vévodí velká černá koule, které ostatní říkají Gantz a která dohlíží na brutální hru, které se musí tato skupina zúčastnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Tento film natočený po seriálu, který jsem neměl čest shlédnout působí čistě jako pilot. Kdyby stál sám za sebe, tak by se mohl více prohloubit poměrně prázdný příběh a naplnil by se více divácký zážitek. I když jde o skvělou akci a monstra, tak vše digitálně natočené, jako by šlo o videoklip ze hry bohužel ubírá na celkovém filmovém zážitku. Pro fanoušky japonského fantazy či snímku s různými OP monstry povinnost. 65% ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

v podstatě jde o jeden a půl hodiny trvající bitku, kde se střídá "děj" (=postavy vyděšeně a zmateně koukají kolem sebe) a "akce" (=postava vezme pistoli ...a vystřelí). Možná ještě horší než nudnost tohoto téměř odpadního snímku jsou ty počítačem vytvořené obličeje postav s totálně nezvládnutou mimikou. ()

Reklama

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak jsem si to představovala. Tak přesně podle mangy, jak jen to šlo do osamostatněného filmu převést. Film mě nenechal ani na minutu vydechnout. Přestože jsem mangu četla už nějaký ten pátek dozadu a příběh mi v hlavě pobledl, neztrácela jsem se a věřím, že i neznalci tohoto veledíla mohou mít slušný přehled o tom, co se odehrává. „Anime bylo lepší?“ Nesouhlasím. Anime udělalo celkem bídnou práci, co se týče převádění stylu mangy v pohyblivý obraz. V tom směru byl film excelentní. Teď toužím po tom, aby takto zpracovali celý příběh... Třeba mám šanci se toho dožít! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Osobne tieto anime veľmi nepozerám ale asi je načase to zmeniť. Extrémna nálož, kde hlavného hrdinu zabijú v metre, následne sa preberie do sveta kde sú monštrá, no a nasleduje režba. Kopa príšer ktoré vyzerajú skvelo, hlavne posledná. Drsná akcia kde sa ľudia polia, režú ruky, no a monštrá sa rozprskujú všade. Animácia je perfektná, to si užije určite každý fanúšik. Troška mi vadilo, že hlavný hrdina väčšinou bol dosť slabý ale inak neviem čo by som vytkol. U mňa za 5*, rozhodne doporučujem. ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Gantz se dočkal svýho dalšího filmového zpracování a musím říct že se to povedlo na jedničku. Je to drsný, brutalní, krvavý, hnusný, nádherně naanimované až vám to přijde skutečný a temný. A co je důležité říci tak to že se to nádherně adaptuje předlohu. Hiroya Oku jakožto tvůrce předlohy dokázal z Gantze udělat neskutečný manga klenot, a proto je lepší mít i nadrcenou předlohu v podobě 37 svazků mangy. Samozřejmě že to jde i bez toho a užijete si to i tak, protože ram je vše krásně vysvětleno. 9/10 a opravdu velikánské překvapení ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama