Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masaru Kato je na cestě z práce domů svědkem strašlivého incidentu v metru, kde je napaden starší muž. Když se Kato pokouší zraněnému pomoci, pozornost útočníka se zaměří na něj a Kato je ubodán k smrti. Toto však není jeho poslední hodinka, a tak se mladý muž probouzí v tajemném pokoji. Zde se potkává s televizní celebritou Reikou Shimohirou, postarším pánem Yoshikazu Suzukim, tajemným mladíkem Joichirem Nishim a naštvaným mužem, který se ani neobtěžuje představit. Od Suzukiho se Kato dozvídá o tom, že i oni kdysi zemřeli a stejně jako on se objevili zde. Pokoji vévodí velká černá koule, které ostatní říkají Gantz a která dohlíží na brutální hru, které se musí tato skupina zúčastnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálny masaker, kombinujúci v sebe všetko super. Dej síce osekaný na naprosté minimum, ale osudovosť mu nechýba. Akcia neskutočná a to spracovanie. To spracovanie je iný level oproti všetkému, čo som doteraz videl, aspoň čo sa detailnosti týka. Taký rovnako starý Resident Evil Vendetta je oproti tomuto ako OLD-GEN FPS oproti NEXT-GEN FPS. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Gantze mám načteného a zde adaptovanou misi v Ósace si vybavuji. Vizualizovaná je téměř přesně, přidává akorát minimální vysvětlení pravidel pro mangou nepolíbené či upravuje dějový rámec pro uzavřenější filmový "twist" a iluzi oblouku. Upřímně jsem čekal ještě větší nonstop akční řež, což nic nemění na tom, že tenhle návrat do světa soubojů s bizarními mimozemšťany v úžasné fotorealistické grafice se povedl skoro bez výhrad (otravnost i nerozhodnost postav jdou na vrub předlohy). ()

Reklama

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Gantz se dočkal svýho dalšího filmového zpracování a musím říct že se to povedlo na jedničku. Je to drsný, brutalní, krvavý, hnusný, nádherně naanimované až vám to přijde skutečný a temný. A co je důležité říci tak to že se to nádherně adaptuje předlohu. Hiroya Oku jakožto tvůrce předlohy dokázal z Gantze udělat neskutečný manga klenot, a proto je lepší mít i nadrcenou předlohu v podobě 37 svazků mangy. Samozřejmě že to jde i bez toho a užijete si to i tak, protože ram je vše krásně vysvětleno. 9/10 a opravdu velikánské překvapení ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Brutální sekaná plná hopsajících koziček a šílených kamerových nájezdů na vagíny hlavních hrdinek. Příběhově opět shit ale vizuální gore orgie a čim dál tim silnější hordy démonů z pekla, valící se na hráče, jsou prostě bezkonkurenční. Stejně jako výbava kterou používají. Digi kladivo je naprostá pecka a ta uploadovací bola stála taky za to. ()

Warsheek 

všechny recenze uživatele

Jako neznalý japonských animáků a japonské kinematografie vůbec, jsem si tímhle docela slušně pobryndal filmový večer. Už poněkolikáté jsem si potvrdil, že na japonská sci-fi akční zvěrstva nejsem připraven. Stále ve mě zůstává kapka naděje, že je to jen moje špatná selekce, co mi podsouvá ujeté asijské filmy, na které nechápavě zírám od prvního do posledního střihu. Nenudil jsem se, ale to především díky skvělé animaci, která na mě chrlila vizuální porno. Jen jsem se vezl obrazem, zkoumal kde má jaká příšera jaký záhyb, výrůstek, kost, zub, nebo chlup. Akční scény byly přehledné, což mě baví a neunavuje. Rychle mě ale přestal zajímat příběh. Tušil jsem, že odpověď na otázku ,"proč se to všechno děje?", stejně nedostanu. Pokud někdo hledá půl druhé hodiny akčního bizarního panoptika se špetkou pseudosamurajství bez zbytečných žvástů, pak se nedá Gatz: o vynechat. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno