Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk s Janičkou zkusí poslední možnost, aby se jim povedlo napravit, co kdo v posledních dnech pokazil. Že s písní na rtech jde všechno lépe i tam, kde si mnozí myslí, že pomůže hrubá síla, se společně přesvědčí hned po ránu v chatové osadě v Roblíně. Ani probdělá noc ale nakonec nezabrání rozuzlení nymburské apokalypsy, která zdánlivě končí... (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krádež :-). Původně jsem měl pocit, že ta lišta je oficiální - pak jsem přečet počasí. „A navečír?“ „Mě to povídejte.“ Všechno je zlo. „A padlo trpaslíkovo jméno?“ Zombie - hadr. Vláďa byl nejvíc - a hodnocení sedělo jak prdel na hrnec. „Dohajzlu, brzo zdechne.“ „Táta?“ „Ne, empétrojka - pak až táta.“ „Dobrý den -“ „Nepořezala jsi se?“ Výtečný! „Já vidim!“ Vláďa to zas rozsekal. Jó tak takhle to je ... - síla! Všechno při starým. Ešus?? Luděk byl nakonec lepší negroidní. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dva díly tomu daly dobře na frak. Tenhle možná nebyl takový jako ten minulý, ale i tak - souboj Suchánka se zombíkem byl pochopitelným vrcholem celého seriálu! A i ten závěr stál za to a dal tomu i takový... nebudu spoilerovat. Jen doufám, že ten závěr není berlička k druhé sérii, protože tak přesně to má skončit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My jsme včera spolu lili. On slavil Zdenda narozeniny svý mrtvý starý. Jak jsme byli ožralí, tak jsem mu o tom trpaslíkovi jako dost nakecal." A proto mohla mrtvá Stáňa sežrat jezevčíka paní Janáčkové. Mně se tedy to finále nijak zvlášť nepozdávalo, protože zetlelé důchodkyně mi nezpůsobují orgasmy, ale právník Vláďa mě tradičně pobavil svým "střízlivým" zhodnocením situace i "vyrovnaným" dáváním přednosti důchodcům na přechodu. Jinak jsem rád, že třicetiletá vědecká práce přinesla výsledky - trpaslík není zlý, ale hodný. To se mi hned bude líp spát. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stáňa sežrala psa, což teda dřív rozhodně nedělala, a její variace na "Živí, mrtví" málem dostala i chudáka Myšičku... Scény na chalupě to táhli dost nahoru, Kutlák hrající si s kšandama před neodolatelnou... :D Dost se začíná moralizovat, viz. linka Šourala, prostě štěstí si za přání nekoupíte.... A naopak, nesobeckost vám umožní přání navíc, jenže lidstvo je obecně sobecké, takže až do teď se nikdy nic takového nestalo... Takové pomrknutí, že bychom měli víc myslet také na ostatní, a ne jen na sebe. ()

milanista 

všechny recenze uživatele

"Nepořezala jsi se Stáňo?" No hlášky opět byly dobrý, ale celkově slabší... Myslím, že se s trpaslíkem dalo vymyslet více věcí.... Samozřejmě na více dílů, ale oživit Stáňu - no zombie - by mohlo být více zábavné, než přešlapování v koutě... Celkově se mi trpaslík zdál upečený horkou jehlou... Spousta fórů se mohla rozvést daleko lépe... ale je to subjektivní názor. " Bude kaše?" :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama